Ritzaus Bureau

Newspaq skifter direktør

Del
Efter Ritzaus køb af Nyhedsbureauet Newspaq skal kunderne i de to selskaber i større grad tilbydes nye produkter og have mere ud af deres tjenester. Det skal i første omgang ske ved at knytte de to selskabers styrker tættere sammen.

Ritzaus 39-årige salgschef, Sten Blindkilde, tiltræder derfor i dag som chefredaktør og administrerende direktør for Nyhedsbureauet Newspaq. Det vil give kunderne i begge selskaber nye fordele og et bedre overblik over deres muligheder. Sten Blinkilde fortsætter samtidig som salgschef for Ritzaus Bureau.

Nyhedsbureauet Newspaqs tidligere direktør og chefredaktør, Kristoffer Gravgaard, indtager i stedet posten som udviklingschef i Ritzaus Bureau. Kristoffer Gravgaard skal arbejde med at øge salget af journalistiske produkter og services og udvikle Ritzau redaktionelt.

"Kristoffer Gravgaard har oparbejdet en stærk kompetence i at udvikle og drive et nyhedsbureau, både fra tidligere opgaver i Ritzau og som direktør i Newspaq. Derfor er jeg overbevist om, at hans erfaring og udviklingsevne kan gavne Ritzaus videre udvikling, siger Lars Vesterløkke, der er bestyrelsesformand for Nyhedsbureauet Newspaq og adm. direktør og chefredaktør i Ritzaus Bureau.

Det er planen, at Nyhedsbureauet Newspaq fortsætter som selvstændig virksomhed, men i højere grad med fokus på specialtjenester som f.eks. radio, arbejdsliv og privatøkonomi.
Samtidig er det planen at udnytte nogle af de synergier, der kan frigøres ved, at Ritzau og Newspaq kan arbejde sammen på fælles platforme og udnytte hinandens produktioner.

For yderligere information kontakt venligst:
Adm. direktør i Newspaq A/S, Sten Blindkilde +45 26711517
Udviklingschef i Ritzau, Kristoffer Gravgaard +45 7023 0990
Adm. direktør i Ritzaus Bureau, Lars Vesterløkke +45 2162 5312

Nyhedsbureauet Newspaq udsprang af selskabet Infopaq. Newspaq var Infopaqs netavis og en overgang Danmarks mest læste. Da dagbladene tog konkurrencen op, opgav Infopaq at drive netavis, og Newspaq blev taget ud af Infopaq og udviklet til et nyhedsbureau, der også drev netavisen og medienyhedstjenesten MediaWatch.dk. I 2007 købte A-pressen Newspaq og fusionerede det med sine egne arbejdsmarkedsnyhedstjenester Netredaktionen og NyhedsXpressen. Blandt kunderne i dag er bl.a. over 20 lokalradioer, avisen.dk og andre digitale medier, faglige organisationer og virksomheder.
Ritzaus Bureau af 2012 A/S er Danmarks største nyhedsbureau, der leverer nyheder og information til alle danske dagblade, DR, TV2, mange af de største danske virksomheder og organisationer og til en stribe mindre medieudgivere

Information om Ritzaus Bureau

Ritzaus Bureau
Ritzaus Bureau
Store Kongengade
1264 København K

+45 33 30 00 00http://www.ritzau.dk

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye