DI Horsens

Vækst og udvikling – det kræver dygtige medarbejdere

Del

DI Horsens, der dækker både Horsens, Hedensted, Odder og Samsø kommuner, inviterer til erhvervstræf.

Det går godt i vores område. Beskæftigelsen stiger, og det gør indbyggertallet også. Men virksomhederne mangler medarbejdere. Så hvordan undgår vi, at det bliver en vækstbremse?

På DI Horsens Erhvervstræf stiller vi skarpt på løsningerne.

Pressen inviteres til
DI Horsens Erhvervstræf 2018
Torsdag den 24. maj kl. 16.00
Industrimuseet, Gasvej 17 – 19, 8700 Horsens

Formand for DI Horsens Carsten Wengel sætter scenen og præsenterer et helt nyt oplæg fra DI Horsens, der rummer en række konkrete anbefalinger til, hvor både kommunerne og Folketinget skal sætte ind for at skabe bedre muligheder for vækst og udvikling hos de lokale virksomheder.

Derefter går adm. direktør Karsten Dybvad fra Dansk Industri på scenen og giver sit bud på, hvordan flere hænder og hoveder skal være med til at forlænge opsvinget til gavn for alle dele af Danmark.

Mød også adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen fra Nissens A/S, der vil fortælle om, hvordan virksomheden vinder ordrer på verdensmarkedet ved løbende at gentænke forretningen.

Borgmestrene fra Horsens, Hedensted og Odder stiller op til debat med lokale erhvervsledere om, hvor de vil sætte ind for at gøre det lettere for virksomhederne at skaffe de medarbejdere, de har brug for. Og så vil to erhvervschefer og den ny direktør for Horsens & Friends debattere, hvordan vi brander vores område som et spændende sted at arbejde.

Du kan også møde fire tidligere vindere af DI Horsens lærlingepris, der fortæller om, hvad der er vigtig for de unge, når de søger job – og dermed, hvad der skal til for at tiltrække fremtidens medarbejdere.

Dagen sluttes af med overrækkelse af DI Horsens Lærlingepris 2018 til en særlig dygtig lærling eller elev fra en af områdets mange virksomheder.

Se hele programmet her

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt fagleder i DI, Annette Christensen, tlf.: 28 29 83 84 eller pressekoordinator, Jeppe Bo Rasmussen, tlf.: 24 40 18 97, jebr@di.dk.

Billeder

Information om DI Horsens

DI Horsens
DI HorsensFor yderligere information om DI Horsens:

Konsulent Nikolaj Pilgaard
Mail  nipi@di.dk
Tlf. 3377 3902
Mobil: 2128 8584

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Horsens

DI Horsens henter to nye bestyrelsesmedlemmer fra Schur Pack Denmark A/S og Simpson Strong-Tie A/S15.5.2019 15:50:00 CESTPressemeddelelse

Ved generalforsamlingen onsdag den 15. maj 2019 fik DI Horsens bestyrelse to nye bestyrelsesmedlemmer; nemlig Managing Director Kasper Bregendahl fra Simpson Strong-Tie A/S og CEO Hans Christian Schur fra Schur Pack Denmark A/S. De afløser koncerndirektør Hans Schur fra Schur International A/S samt direktør Carsten Wengel, Danish Crown A/S, der var formand frem til marts 2019, hvor Johannes Aa. Saugbjerg, der er adm. direktør for Vola A/S, blev valgt som ny formand. Adm. direktør Johannes Aa. Saugbjerg blev genvalgt som formand, og adm. direktør Lars Nonbye fra Ole Nonbye A/S fortsætter som næstformand. Derudover blev der valgt yderligere en næstformand, nemlig Group CEO Anders Brix fra Palsgaard A/S. Johannes Aa. Saugbjerg ser frem til arbejdet i DI Horsens, hvor der bl.a. er fokus på at få udbygget infrastrukturen og uddannet fremtidens medarbejdere. - En udbygning af E45 står øverst på vores ønskeseddel. Medarbejdere og varer spilder alt for meget tid med at holde i kø. I DI Horsens

Avancerede lupbriller udløser Initiativpris til Samsø-virksomhed31.10.2018 14:15:00 CETPressemeddelelse

Ser du de små detaljer? Det gør tandlægen forhåbentlig, når du skal rodbehandles, og kirurgen, når du skal opereres. Klarsynet sørger en mindre virksomhed på Samsø for. ExamVision ApS har stor international succes med særlige lupbriller, der sikrer, at tandlæger og kirurger ser helt skarpt og præcist, når de skal løse deres opgaver. Det udløser nu DI Horsens Initiativpris 2018. Ifølge formanden for DI Horsens, Carsten Wengel, kan virksomhedens succes tilskrives produktudvikling, effektivisering af produktionen og et team af dedikerede eksperter. - De fleste forventer ikke, at man på Samsø finder en virksomhed som ExamVision, der fremstiller avancerede lupbriller til tandlæger og kirurger i mere end 30 lande. ExamVision har et knivskarpt fokus på produkt- og virksomhedsudvikling, og derfor er virksomheden også en helt oplagt vinder af initiativprisen, siger Carsten Wengel. ExamVisions lupbriller er i dag et efterspurgt arbejdsredskab blandt tandlæger og kirurger i hele verden. Virksomhe

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum