Ny repræsentant til DI Sydøstjyllands bestyrelse

Del

Flere lokale virksomhedsledere er blevet genvalgt, og en ny repræsentant for rådgiverbranchen er blevet en del af DI Sydøstjyllands bestyrelse. Vola-direktør Johannes Saugbjerg blev både genvalgt til bestyrelsen og til at stå i spidsen for DI Sydøstjyllands mere end 600 medlemsvirksomheder

Der var både nyvalg og genvalg den 9. april, da DI Sydøstjylland holdt generalforsamling.

CEO i det rådgivende ingeniørfirma Frecon A/S i Horsens Ida Rasmussen blev valgt ind i DI Sydøstjyllands bestyrelse, og hun er dermed nyt bestyrelsesmedlem.

Adm. direktør for Vola A/S, Johannes Saugbjerg, blev genvalgt. Han blev på det konstituerende møde umiddelbart efter generalforsamlingen også genvalgt som bestyrelsesleder for de lokale industri- og byggevirksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.

- Jeg er glad for både tilliden og muligheden for at fortsætte som bestyrelsesleder. I den kommende periode skal vi fortsætte med at arbejde for, at vores lokale virksomheder både nu og i fremtiden kan få den arbejdskraft, som de har brug for. Samtidig er der brug for, at mange flere unge vælger en erhvervsuddannelse, og der er masser af opgaver f.eks. i forhold til den grønne omstilling og brug af kunstig intelligens, bare for at nævne nogle af de ting, som bestyrelsen arbejder med, siger Johannes Saugbjerg, bestyrelsesleder for DI Sydøstjylland, og uddyber:

 - Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet sammen med bestyrelsen, og jeg er glad for, at vi har fået et nyt medlem fra rådgiverbranchen, så vi nu også har den branche repræsenteret i bestyrelsen. Vi prøver at være så bredt som muligt repræsenteret både i forhold til brancher og geografi.

På det konstituerende møde blev også koncerndirektør Anders Brix, Palsgaard A/S, adm. direktør Lars Nonbye, Ole Nonbye A/S, og tømrermester Jens Arne Pedersen, Bytømreren Service A/S, genvalgt som vicebestyrelsesledere for DI Sydøstjylland.

Derudover blev også murermester & ingeniør Henrik Friis Henningsen, Jensen & Friis Pedersen A/S, adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S, Vice President Jesper Frandsen, Danish Crown A/S, adm. direktør Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S, og medejer Tine Valente, Steel Products Aage Østergaard A/S, genvalgt til bestyrelsen

Mikkel Krogslund Andersen har siddet i DI Sydøstjyllands bestyrelse i sin egenskab af bestyrelsesformand for K. Nissens International, men er ved generalforsamlingen trådt ud af bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlemmerne kommer fra en bred vifte af store og små medlemsvirksomheder fra forskellige brancher, blandt andet industri, transport, service, energi, rådgivning, handel og byggeri.

DI Sydøstjyllands bestyrelse ser efter konstitueringen således ud:

Adm. direktør Johannes Saugbjerg, Vola A/S (bestyrelsesleder)

Adm. direktør Lars Nonbye, Ole Nonbye a/s (vicebestyrelsesleder)

Koncerndirektør Anders Brix, Palsgaard A/S (vicebestyrelsesleder)

Tømrermester Jens Arne Pedersen, Bytømreren Service A/S (vicebestyrelsesleder)

Medejer Tine Valente, Steel Products Aage Østergaard A/S

Adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S

Medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S

Adm. direktør Erik Jensen, LGT Logistics A/S

Adm. direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S

Adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S

Managing Director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S

Murermester Henrik Friis Henningsen, Jensen & Friis Pedersen A/S

Vice President og fabrikschef Jesper Frandsen, Danish Crown Horsens

CEO Ida Rasmussen, Frecon A/S

Kontakter

Bestyrelsesleder for DI Sydøstjylland Johannes Saugbjerg, telefon 70 23 55 00
Regional konsulent for DI Sydøstjylland Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Billeder

CEO i det rådgivende ingeniørfirma Frecon A/S i Horsens Ida Rasmussen blev valgt ind i DI Sydøstjyllands bestyrelse.
CEO i det rådgivende ingeniørfirma Frecon A/S i Horsens Ida Rasmussen blev valgt ind i DI Sydøstjyllands bestyrelse.
Download
Johannes Saugbjerg fortsætter som bestyrelsesleder for de lokale industri- og byggevirksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.
Johannes Saugbjerg fortsætter som bestyrelsesleder for de lokale industri- og byggevirksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.
Download

For yderligere information om DI Sydøstjylland: Chefkonsulent Anette Sørensen Mail: anes@di.dk Tlf. 7216 0213 Mobil: 3036 0265 Sekretær Nadia Bartoft Lind Mail: nabl@di.dk Tlf. 3377 3309

Følg pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye