DI Fødevarer

Søren Brinck fra Carlsberg er ny formand i DI Fødevarer

Del
Søren Brinck, adm. direktør for Carlsberg Danmark, er ny bestyrelsesformand i DI Fødevarer. Han erstatter adm. direktør i Rynkeby Jørgen Dirksen.

Som bestyrelsesformand vil Søren Brinck repræsentere de mere end 250 stærke danske fødevarevirksomheder i DI og lede bestyrelsesarbejdet i DI Fødevarer.

- Jeg ser meget frem til at engagere mig endnu mere i DI Fødevarers arbejde sammen med næstformand Gitte Skare og resten af bestyrelsen. Vores fælles mission er at gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder at arbejde i og ud fra. Perspektivet er at sikre, at vores verdensførende fødevareklynge fortsat kan bidrage til et samfund i vækst og balance, siger Søren Brinck. 

Søren Brinck vendte den 1. marts hjem til posten som adm. direktør i Carlsberg Danmark. Han har været i Carlsberg-koncernen siden 2005, senest som adm. direktør for det Carlsberg-ejede norske bryggeri Ringnes.

Den tidligere formand Jørgen Dirksen, der til daglig er adm. direktør i Rynkeby, udtræder af bestyrelsen for DI Fødevarer.

- Jeg er glad for at give stafetten videre til Søren Brinck efter ni gode år som formand for DI Fødevarer. Det har været spændende at være med i front for arbejdet med at forbedre fødevarevirksomhedernes erhvervsvilkår, siger Jørgen Dirksen.

Gitte Skare, der er medejer af Skare Meat Packers, fortsætter på posten som næstformand.

Kontakter

Branchedirektør Leif Nielsen, tlf.: 2724 5638, e-mail: leni@di.dk
Pressekoordinator Jeanette Løv Rasmussen, tlf.: 2347 7178, e-mail: jlra@di.dk

Billeder

Information om DI Fødevarer

DI Fødevarer



Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer

DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse

Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.

DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation

Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye