Campen Auktioner A/S

Sommerland Sjælland løb med minetoget fra Mønsted Kalkgruber

Del
Mønsted Kalkgrubers charmerende minetog med de to legendariske lokomotiver Claus og Svend blev i går aftes solgt på netauktion i Randers hos Campen Auktioner. Efter en nervepirrende budrunde med rigtig mange interesserede købere vandt Sommerland Sjælland auktionen med det eftertragtede minetog.
Minetoget i kalkgruberne
Minetoget i kalkgruberne

Mønsted Kalkgrubers minetog har i en lang årrække været en uvurderlig del af oplevelsen for de mange besøgende i verdens største kalkgruber vest for Viborg.

Siden 9. februar 2023 har det fine, elektriske tog med de 2 lokomotiver, 4 vogne og 30 meter skinner været på auktion via www.campenauktioner.dk, hvor interesserede har kunnet byde på toget og følge udviklingen.

Nu er auktionen slut, og Claus og Svend skal på nye eventyr i det sjællandske.

Tina de Linde, direktør hos den populære attraktion i Mønsted, oplyser: ”Vi er så glade for, at vores minetog nu får nyt liv. Sommerland Sjælland er et rigtigt godt sted, hvor vi sagtens kan se minetoget begejstre familieparkens besøgende.”

Sommerland Sjælland er et fortrinligt match i forhold til minetoget. Den velbesøgte familiepark i Odsherred er, som en af de ganske få i Danmark, fortsat familieejet. Der er her fokus på de nære værdier og realisering af drømme – en hyggelig og rar atmosfære møder de forventningsfulde gæster, som givetvis vil tage godt imod det lille tog og give det velfortjent opmærksomhed.

Parken i nordvestsjælland, som blev grundlagt i 1985, var oprindeligt lokation for familien Dyvekærs gård og tilhørende landbrug - og senere for en grusgrav i området. I de år, hvor grusgraven var aktiv, dannede arbejdet de søer og vandhuller, som findes i familieparken den dag i dag.

Grundlæggerne Filip og Inger Dyvekær kigger jævnligt forbi parken, hvor deres søn Kåre og svigerdatter Mette dagligt er i arbejdstøjet som parkens nuværende besiddere.

Kåre Dyvekær, ejer af Sommerland Sjælland, er særdeles tilfreds med sin fascinerende nyerhvervelse, som han forventer kommer på skinner senest i 2024.

Connie Hansen, driftsleder hos Campen Auktioner, fortæller: ”Her hos Campen Auktioner har alle ansatte med spænding fulgt auktionen med det historiske minetog. Toget er en af de mest unikke effekter, som vi har været i berøring med. Det har så megen sjæl og historie, at vi alle er kommet til at holde af det.”

Toget vil med sikkerhed blive optaget i familien Dyvekær og give Sommerland Sjællands besøgende lige så mange gode oplevelser, som det var tilfældet i Mønsted Kalkgruber.

Kontakter

Billeder

Minetoget i kalkgruberne
Minetoget i kalkgruberne
Download
Minetoget i Mønsted Kalkgruber
Minetoget i Mønsted Kalkgruber
Download
En af de 4 togvogne
En af de 4 togvogne
Download

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Hvis du lige står og mangler en pink limousine, en veterantraktor, hoppeborg, elcykler, sjældne lysestager eller noget helt sjette, så tag et kig på denne fysiske auktion1.6.2023 12:58:06 CEST | Pressemeddelelse

Mens auktionsverdenen i stigende grad bliver digitaliseret, insisterer et af landets største auktionshuse på at bevare den autentiske og personlige oplevelse ved en fysisk auktion. Campen Auktioner værner fortsat om traditionen med fremmøde under auktioner, og det er med stolthed og glæde, at auktionshuset annoncerer deres kommende sommerauktion, der samtidig vil være en begivenhed, som hele familien kan nyde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum