Frederikshavn Kommune

Skatteministeren besøger Frederikshavn Havn

Del

Landets skatteminister Morten Bødskov (S) fik i dag en rundvisning på Frederikshavn Havn sammen med borgmester Birgit S. Hansen. Besøget kommer kort før, at 2. etape af havneudvidelsen i Frederikshavn bliver indviet

Der var nok at vise frem, da Morten Bødskov i dag fik lejlighed til at opleve det nye havneareal i Frederikshavn. Her kan man snart indvie den seneste af to udvidelser, hvorved Frederikshavn Havn blandt andet er vokset med 530.000 kvadratmeter areal og 1000 meter kaj. Det var da også en stolt borgmester, der viste frem.

- Frederikshavn Kommune er en maritim kommune. Vores havne i Frederikshavn, Skagen og Sæby er vigtige vækstmotorer for vores område. Og de investeringer, vi har valgt at gøre her, skaber arbejdsplader. De tiltrækker investeringer. Og de er dermed med til at forme fremtiden her, siger Birgit S. Hansen.

Vigtig for kommunen og dens borgere
Med 5.500 tilknyttede arbejdspladser er Frederikshavn Havn en meget central del af kommunens samlede erhvervsliv. Arbejdspladserne, der er forbundet med havnen, står desuden for omtrent 30 procent af Frederikshavn Kommunes skatteindtægter.

I 2012 tog kommunen fat på planlægningen af en omfattende udvidelse af Frederikshavn Havn for at kunne imødekomme et stigende behov for mere areal og en større indsejlingsdybde, sådan at man fremadrettet kan modtage større fartøjer. Første etape af udvidelsen blev indviet i september 2019. Anden etape forventes at stå færdig ved udgangen af 2019.

For yderligere information og uddybende kommentarer – kontakt:

Hakan Jakob Kosar, pressechef - Udvikling & Erhverv, Frederikshavn Kommune:

61 62 60 47 / hkko@frederikshavn.dk

Nøgleord

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum