Frederikshavn Kommune

Borgmester om nyt skattecenter: I dag er en god dag

Del
Et nyt skattecenter bliver placeret i Frederikshavn som en del af regeringens målsætning om at styrke skattekontrollen i hele landet. Det betyder 125 nye arbejdspladser for kommunen.

I det gamle posthus i Frederikshavn, der lukkede i 2012, har staten nu købt bygningen, og fra 2023 bliver bygningerne vækket til live med oprettelsen af et skattecenter.

Det annoncerede statsminister Mette Frederiksen sammen med skatteminister Morten Bødskov på et pressemøde på netop det gamle posthus i Frederikshavn fredag eftermiddag. 

-       Der skal være offentlige myndigheder til stede i hele landet. Alle de her nye skattekontrolmedarbejdere er ansat med udgangen af 2023, fortalte skatteminister Morten Bødskov.

På pressemødet fremhævede statsministeren især, at placeringen er en del af regeringens plan for at skabe mere balance mellem land og by:

-       Det handler om at skabe byer, der hænger sammen. Vi har fokus på arbejdspladser, uddannelse og udvikling af bymidter. Og det er det her en del af, sagde Mette Frederiksen.

Det var da også en glad borgmester, der flankerede de to ministre på pressemødet:

-       Det passer som hånd i handske med den strategi, vi hele tiden arbejder med, at der skal være et supplement til de private og kommunale arbejdspladser, som vi kan tilbyde her i kommunen. Nu får vi så endnu flere af de statslige, og det kommer til at blive en gevinst for hele kommunen. Det er en god dag, siger en glad borgmester, Birgit S. Hansen. 

Og selvom flere journalister spurgte ind til problemerne med at rekruttere i et område som Frederikshavn Kommune, så er ikke en bekymring for borgmesteren:

-       Selvfølgelig kan vi rekruttere. Det har vi bevist, da vi fik en del af Udbetaling Danmarks arbejdspladser placeret i kommunen. Der er mange i vores del af landet, der står klar til den type job. Det har jo en stor betydning for den enkelte, der får et job. Men det har ligeså stor en betydning for hele vores område, fordi det betyder, at vi bliver et mere interessant område at bosætte sig, arbejde og handle i. Betydningen for vores område kan næsten ikke overvurderes, siger Birgit S. Hansen. 

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye