Frederikshavn Kommune

Digital jobmesse er åben for hele landet

Del
En jobmesse med lokale virksomheder er oftest for ledige i nærområdet. Men Frederikshavn Kommune afholder i år digital jobmesse. Og jobsøgende fra hele landet er velkomne

Den foregår typisk i en lokal sportshal eller arena. Det bugner med kuglepenne, bolcher og firmalogoer. Jobmessen er et velkendt fænomen. Her kan ledige og andre jobsøgende finde lokale virksomheder med behov for arbejdskraft. Men i år afholder Frederikshavn Kommune sin jobmesse virtuelt. Så nu er hele Danmark inviteret med på jobjagt.

- Vi har virksomheder i kommunen, der har et enormt behov for arbejdskraft – ofte meget specialiseret. Så selvom den digitale messe startede som et coronatiltag, så giver det god mening af flere grunde. På denne måde kan vi nå ud til endnu flere potentielle arbejdstagere, siger John Karlsson, der er formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Frederikshavn Kommune.

På jobmessen står flere end 30 virksomheder klar i den virtuelle verden til at fortælle om jobmulighederne i lige netop deres ’butik’. Og ansøgere fra de mere fjerne dele af Danmark er meget velkomne. Frederikshavn Kommune har endda sin egen bosætningsservice, som hjælper tilflyttere med praktiske ting forbundet med flytning.

- Vi håber, at personer fra hele Danmark er nysgerrige på jobmulighederne her i Frederikshavn. Og ender det med jobmatch for en fynbo, sjællænder eller noget helt tredje, så hjælper vi gerne med bosætning og partnerjob i kommunen, fortæller John Karlsson.

Jobmessen åbner onsdag den 16. marts kl. 8.00, hvor du har mulighed for at se mere om de ledige stillinger – og det kan du blive ved med i ugerne efter. Mellem kl. 10.00 og 11.30 sidder repræsentanter fra virksomhederne klar til at chatte. Linket til messen ligger på kommunens hjemmeside.

Nøgleord

Kontakter

Udvalgsformand John Karlsson
joka@frederikshavn.dk
Tlf: 61 24 69 09

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye