Harbinger Public RelationsHarbinger Public Relations

Schulstad får ny adm. direktør

Del

Pernille Bang-Löwgren tiltræder som ny adm. direktør i Lantmännen Schulstad A/S den 1. februar 2021. Hun kommer fra en stilling som salgsdirektør i samme virksomhed.

1. februar 2021 tiltræder den nuværende salgsdirektør, Pernille Bang-Löwgren (43), som ny administrerende direktør for Danmarks største bageri, Schulstad, når Allan Christiansen (62) stopper i stillingen efter næsten ni år på posten.

Om organisationsændringen siger bestyrelsesformand i Lantmännen Schulstad A/S, Thomas Isaksson:

“Jeg er glad for at kunne udnævne Pernille Bang-Löwgren som administrerende direktør for Lantmännen Schulstad den 1. februar 2021. I sine to år som salgsdirektør har Pernille udvist en særdeles høj grad af professionalisme i alt, hvad hun har rørt ved. Hun har et stort talent for at bygge bæredygtige relationer med kunder og kolleger, og med hendes erfaringer fra tidligere lederstillinger er hun et stærkt kort som Allan Christiansens afløser,” siger Thomas Isaksson og fortsætter:
“Allan Christiansen har været en nøgleperson i at lægge grundstenene og udpege retningen for Lantmännen Schulstad. En retning, som Pernille også har sat sit præg på, og som hun nu skal stå i spidsen for at føre ud i livet, så Schulstad kan fortsætte rejsen, skabe og udnytte de nye muligheder, der opstår og fastholde sin position som et af de stærkeste fødevarebrands i Danmark.”

Pernille Bang-Löwgren går ambitiøst og ydmygt til stillingen som ny administrerende direktør.

”Jeg er meget stolt og beæret over at kunne påtage mig ansvaret, og jeg glæder mig til rejsen med Schulstad-brandet og arbejdet med at forny og forbedre danskernes brødkultur. Jeg har igennem mine to år som salgsdirektør fået et godt kendskab til virksomheden og kunderne. Jeg overtager en spændende forretning, der har en stærk lokal profil og samtidig er del af en unik kultur og stærk global struktur. Vi har skabt en stærk strategi i ledelsen og retningen er sat, så jeg glæder mig til at holde momentum og sikre, at vi eksekverer kompetent og rettidigt og udnytter det fulde potentiale i Schulstads unikke konkurrenceevne. Vi har masser af muligheder, og jeg ser meget frem til at bringe dem i spil,” siger Pernille Bang-Löwgren.

Allan Christiansen, som fratræder stillingen som administrerende direktør med udgangen af januar 2021, siger om beslutningen:

”Jeg tager skridtet væk fra posten som adm. direktør og overlader ansvaret til Pernille nu, fordi jeg ønsker at skabe plads til nye opgaver i mit arbejdsliv. Gennem de sidste to år har Pernille fået masser af erfaring med Schulstad og vores kunder. Hun har oparbejdet en stærk position internt i virksomheden og været en nøglespiller i udformningen af strategien. Jeg har nydt hvert sekund i denne fantastiske organisation, og jeg kommer til at savne det. Det er med ro i sindet, at jeg overlader ansvaret for Schulstad til Pernille, og jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen.”

Allan Christiansen vil se sig om efter mulige bestyrelsesposter i ikke-konkurrerende virksomheder, mens han fortsat er tilknyttet Schulstads moderselskab, Lantmännen Unibake, som rådgiver.

Fra 1. februar 2021 består ledelsesgruppen i Lantmännen Schulstad A/S udover adm. direktør Pernille Bang-Löwgren af Helle Rasmussen (HR-direktør), Simon Andersson (finansdirektør), Claus Loft (produktions- og logistikdirektør) samt salgsdirektør og marketing- & innovationsdirektør posterne, der er ledige.

Nøgleord

Kontakter

Tue Aip, direktør, Harbinger Public Relations, E: tue.aip@harbinger.dk, T: 21653367

Information om Harbinger Public Relations

Harbinger Public Relations
Harbinger Public Relations
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund

+45 7020 5950http://www.harbinger.dk

Kvalitetsbrød har altid været kernen af Schulstads forretning, og passionen for brød er gået i arv, siden det første rugbrød blev bagt af Viggo Schulstad tilbage i 1880. Schulstad er Danmarks største brødleverandør og en del af den internationale bagerikoncern Lantmännen Unibake. Schulstad har fire bagerier i Danmark og er kendt for mærker som Skovmand, Det Gode og Levebrød.

Følg pressemeddelelser fra Harbinger Public Relations

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Harbinger Public Relations

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum