SCADA International

SCADA International vinder endnu en kontrakt med Vestas Wind Systems A/S

Del

Den internationale leverandør af løsninger inden for vedvarende energi, SCADA International, skal i perioden 2021-2023 levere dygtige og erfarne SCADA teknikere til at supportere installation af SCADA systemer til Vestas Wind Systems A/S på tværs af Europa.

SILKEBORG, DENMARK – 11. Maj 2021 – Vestas Wind Systems A/S er en af energibranchens mest betydningsfulde aktører inden for bæredygtige energiløsninger. De har valgt SCADA International til at levere teknikere rundt omkring i Europa for at installere deres Vestas Online Business- og Compact SCADA løsninger baseret på SCADA Internationals omfattende viden inden for Vestas’ SCADA produkter.

SCADA International kommer til at have travlt, da de skal installere mellem 70-100 projekter årligt for Vestas Wind Systems A/S de næste to år. Projekterne svarer til årligt mere end 600 vindmøller og en tilsvarende årlig kapacitet på 1,5GW. Master Service aftalen starter i år og dækker Nord- og Centraleuropa.

SCADA International tilbyder et fleksibelt og nemt setup med deres løsning, ”Installation and Commissioning” for Vestas Wind Systems A/S: ”Vi er meget tilfredse med vores fortsatte samarbejde med Vestas, som er en stor fordel for begge parter. Samtidig har vi de efterspurgte kompetencer og viden om Vestas’ produkter, da vi har arbejdet sammen siden 2006,” siger CEO SCADA International Thomas Bagger.

                                                                ###

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om SCADA International

SCADA International
A. C. Illums Vej 4
8600 Silkeborg

60580661https://scada-international.com/

Om SCADA International

SCADA International styrker sektoren for vedvarende energi gennem uovertruffen SCADA-ekspertise. Vores højt kvalificerede specialister understøtter hele SCADA-værdikæden, og vi fungerer som en pålidelig samarbejdspartner fra inspektion og design til hardwareproduktion og installation, overvågning og vedligeholdelse. Vores intelligente løsninger gør pålidelige data fra forskellige kilder tilgængelige i real-time for kunder i hele verdenen. Vi stræber efter at reducere kompleksiteten og give vores kunder løsninger, der optimerer yde- og konkurrenceevne.

Med hovedkontor i Danmark beskæftiger SCADA International knap 100 vind- og SCADA-specialister på kontorer i Tyskland, Polen, Ukraine, Storbritannien og USA. Virksomheden er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 and ISO 45001.

Følg pressemeddelelser fra SCADA International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SCADA International

SCADA International ønsker at sænke omkostningerne til grøn energi med deres nye Solar PV Data Tag-List22.3.2022 08:04:00 CET | Pressemeddelelse

SCADA International lancerer en ny Solar PV Data Tag-List som led i deres mål om at skabe en standardising på tværs af data og kommunikationssystemer indenfor vedvarende energi. Listen kommer som en udvidelse af den eksisterende Global Wind Data Tag-List, som den Silkeborg-baserede softwarevirksomhed i flere år har stillet til rådighed til aktører i energibranchen verden over. Den nye liste er et stort skridt på vejen til at skabe bedre forudsætninger for en grønnere fremtid, siger CEO i SCADA International, Thomas Bagger.