SCADA International

SCADA International styrker sin grønne position med nyt medlemskab af branchefællesskabet Intelligent Energi

Del
Silkeborg-baserede SCADA International har valgt at blive medlem af branchefællesskabet Intelligent Energi. Målet med det nye medlemskab er både at tage del i udviklingen af fremtidens fleksible energisystem og samtidig bidrage med viden og ekspertise indenfor datahåndtering, overvågning samt energiregulering.

SILKEBORG, DANMARK — 8. juni 2022 — SCADA International er blevet medlem af Intelligent Energi, der er et branchefællesskab for aktører indenfor den danske energisektor. Intelligent Energi har en bred palette af medlemmer og huser blandt andet navne som Vestas Wind Systems og Energi Danmark, som SCADA International allerede samarbejder med.

Branchefælleskabets mål er at understøtte udviklingen af et fleksibelt og integreret energisystem, der opererer på tværs af sektorerne i den danske energibranche. Visionen er at sikre udviklingen af grøn energi til en konkurrencedygtig pris.

SCADA Internationals nye medlemskab udspringer netop af ønsket om at bidrage til den grønne udvikling og til udrulningen af et fremtidssikret energisystem med fokus på effektivt at udnytte energien på tværs af produktionsenheder.

”Vi er glade for at være med der, hvor dialogen om fremtidens energisystem finder sted, og vi ser frem til at deltage i deres netværksmøder og andre relevante arrangementer,” siger Christian Daather,  Executive Vice President, Sales & Business Development, i SCADA International.

Fremtidens energisystem har brug for fleksible løsninger

Med den stødt-stigende udvikling indenfor vedvarende energi er der brug for intelligente løsninger for at sikre et bæredygtigt og grønt energisystem i fremtiden.

”I Danmark står vi rigtigt stærkt på vind samt udbygningen af sol, og med de udviklingsplaner, der i disse år bliver formuleret, bliver vind og sol en central kilde til energi i fremtidens setup. Her er det vigtigt at gentænke elsystemet, så vi får udnyttet energien bedst muligt. Det gælder også en virksomhed som vores,” siger Christian Daather.

I flere år har SCADA International, som specialiserer sig i at udvikle SCADA- og kontrolsystemer til den vedvarende energisektor, haft som formål at udforske potentialet i det bredere perspektiv. Senest meldte virksomheden ud, at de er blevet udvalgt til at levere Energi Danmarks nye automatiserede Energy Trading softwaresystem til brug indenfor elhandel.

”Vi har kunnet mærke, at vores kompetencer og unikke viden indenfor kontrol, data og energiregulering er i høj kurs – og ikke kun når vi taler vedvarende energi. Vores ekspertise ligger indenfor integrationen af forskellige komplekse systemer, og der kan vi se, at efterspørgslen bliver stor, når de forskellige enheder i energisystemet skal kobles sammen,” forklarer Thomas Bagger, CEO i SCADA International, og fortsætter:

”Derfor er det også det rigtige tidspunkt for os at blive en del af Intelligent Energi. Medlemskabet åbner døren for nye dialoger med centrale aktører i energibranchen, der på samme måde som os arbejder mod at optimere energisystemet, så vi sammen kan sikre en grønnere fremtid.”

###

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om SCADA International

SCADA International
A. C. Illums Vej 4
8600 Silkeborg

60580661https://scada-international.com/

Om SCADA International

SCADA International gør det muligt for den vedvarende energisektor at optimere produktion og reducere omkostninger. Det sker gennem intelligente software- og hardwareløsninger, der registrerer livedata fra forskellige vedvarende energikilder og omdanner dem til beslutningsunderstøttende information.

Med hovedkontor i Danmark beskæftiger SCADA International mere end 100 vind- og SCADA-specialister på kontorer i Tyskland, Polen, Ukraine, Storbritannien og USA. Virksomheden er certificeret i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

Følg pressemeddelelser fra SCADA International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SCADA International

SCADA International ønsker at sænke omkostningerne til grøn energi med deres nye Solar PV Data Tag-List22.3.2022 08:04:00 CET | Pressemeddelelse

SCADA International lancerer en ny Solar PV Data Tag-List som led i deres mål om at skabe en standardising på tværs af data og kommunikationssystemer indenfor vedvarende energi. Listen kommer som en udvidelse af den eksisterende Global Wind Data Tag-List, som den Silkeborg-baserede softwarevirksomhed i flere år har stillet til rådighed til aktører i energibranchen verden over. Den nye liste er et stort skridt på vejen til at skabe bedre forudsætninger for en grønnere fremtid, siger CEO i SCADA International, Thomas Bagger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye