Asento Media ApS

Pandemien satte skub i danskernes kreativitet

Del

Pandemien satte for mange en stopper for deres sædvanlige dagligdag, som typisk bestod af arbejde, arrangementer med andre og masser af udenbys rejser og besøg rundt omkring. Mange måtte altså gå fra én yderlighed til en anden – fra en travl hverdag til at skulle finde på nye ting, der kunne bruges tid på.

En anderledes hverdag 

Danskerne er et travlt folkefærd, som altid har et sted, de skal være lige om lidt. Derfor blev der for mange vendt op og ned på deres dagligdag, da pandemien pludselig vendte op og ned på alles hverdage. Flere blev sendt hjem fra arbejde, andre måtte endda vinke helt farvel til deres arbejde. Men det var ikke kun arbejdsmiljøet og omstændighederne, der blev lavet om på. Vi måtte ikke ses med venner, alt aktivitet blev lukket ned, alle fremtidige planer, som vi så frem til, blev aflyst. Tiden skulle derfor bruges på andre ting, hvis dagene skulle klares – og danskerne måtte derfor være kreative!

Flere danskere blev kreative 

Mange danskere kom ud af deres komfortzone, da der skulle findes andre ting at lave, som netop kunne foregå bag hjemmets 4 vægge. Der blev fundet kreative sider frem hos de fleste og det betød, der pludselig blev igangsat store projekter som gør-det-selv projekter derhjemme, store puslespil, der skulle samles eller måske endda en bog, der skulle skrives. 

At danskerne fik mere tid mellem hænderne, gjorde også, at der pludselig blev tid til at tænke over tingene og måske endda filosofere over flere ting og realisere drømme. Et af de større projekter, som flere påbegyndte, var at skrive en bog. Det har for mange været en process, der har hjulpet med at holde dem beskæftiget og for nogle sågar udleve en længe ventet drøm, der ikke har været tid til.  

Gør drømme til virkelighed

Mange fik altså gjort drømme til virkelighed under corona – og det gjaldt hvad end det omhandlede byggeprojektet derhjemme, som flere gange var blevet udskudt på grund af vores travle hverdag. Nogle blev også inspireret til at skrive den bog, de altid havde drømt om og fik den endda sendt til bogtryk, så de havde dit eget eksemplar derhjemme. For selvom at corona for mange har været en negativ oplevelse, så var der nogle, der fik vendt det til en positiv oplevelse og rent faktisk fik gjort drømme til virkelighed. Det var en periode, hvor vi pludselig have al tid i verden – og det fik sat tanker igang. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum