Asento Media ApS

Nytårsforsæt hitter endnu et år blandt danskerne

Del
Det er intet nyt, at danskerne er glade for nytårsforsæt endnu et år. Hvert år går vi ind i det nye år med en liste af forsæt, som vi ønsker at opnå i det nye år. Årsagerne er forskellige. Sommetider handler det om et sundere år, andre gange om at opnå etønsket mål og andre gange noget helt tredje.

Danskernes favorit fortsæt

Det er heller ingen overraskelse, at det ofte er de samme forsæt, der går igen og igen hvert år. Det er som om, at 1. januar er den bedste friske start, man kan få til at få gennemført længe ventet ændringer – og så er motivationsniveauet højeste her. Tre af de nytårsforsæt, som går igen og igen er blandt andet: Begynde i fitness, være sundere og lære noget nyt.

Begynde i fitness

En klassiker, som hvert år ligger i toppen, er at begynde i det lokale fitnesscenter. Det er også tydeligt at se, hvis du bevæger dig ned i fitnesscenteret, at der er masser mennesker, der har haft præcis samme tanke – og nu står de dernede og klar til at starte året på bedste vis. Dog bør du ikke forvente, at mængden af mennesker fortsætter hele året. Oftest falder en del fra de første par måneder, og så er der pludseligt ikke så mange i fitnesscenteret længere. Så hold ud og træn på de tidspunkter, hvor der er færrest, indtil da.

Generelt være sundere og bedre ved sig selv

Der er også de lidt mere generelle forsæt – som et ønske om at være sundere. Dette kan gøres på flere måder. Nogle sætter sig for, at de vil spise sundere, andre vil nå deres 10.000 skridt om dagen og andre vil kombinere det hele og samtidig være endnu bedre ved sig selv. Det kan f.eks. være, at du efter en lang gåtur, hvor du har nået dine 10.000 skridt, vil forkæle dig selv og dine fødder med lidt hudpleje fra Gehwol. Der er mange måder at være sundere og bedre ved sig selv på.

Lære noget nyt

En klassiker er også at lære noget nyt. Her er der igen et hav af muligheder. Nogle vil lære at spille et nyt instrument, andre vil lære et nyt sprog. Nogle begynder også til kurser sammen, og tilmelder sig f.eks et madkursus, så de sammen får gode oplevelser og samtidig lærer noget nyt. Kun fantasien sætter grænser.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Gå de danske årstider i møde med læsejl16.1.2023 10:23:56 CET | Pressemeddelelse

I Danmark er vi heldige at have 4 årstider. Det betyder også, at vejret på meget kort tid kan ændre sig og gå fra en yderlighed til en anden. Danskerne skal være klar til hurtige skift på meget kort tid – og det kan være svært, når man ikke altid kan forudsige, hvordan vejret bliver. Der er dog midler, der kan tages i brug, så du er bedst forberedt, hvad enten det er 30 graders sol eller om vinden står med stiv kuling ind fra venstre.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye