Asento Media ApS

Kom sikkert fra A til B med denne viden

Del
Det er ikke usædvanligt, at der bliver brugt mange timers kørsel på de danske veje hele året rundt. Flere pendler frem og tilbage hver dag og bruger flere timer på motorvejen og så er der alle de ugentligt besøg, når familie og venner skal plejes.

Men når nu vi bruger så mange timer på vejene, så er chancen for, at du blandt andet får brug for akut vejhjælp bare højere. Der er også andre forbehold, du kan være opmærksom på, for at få den sikreste tur på vejen. 

Hvordan bruges akut vejhjælp?

Akut vejhjælp er til dig, der ikke har et vejhjælpsabonnement. Oftest kan man forvente en forholdsvis hurtig svartid, som er inden for 60 minutter. Her kommer hjælpen til dig, hvad end du har været ude for et nedbrud eller et havari. Oftest vil din akut vejhjælp prøve at udbedre skaden, hvor I er. Er dette ikke muligt, vil det være muligt at bugsere dit køretøj til et værksted, der kan foretage mulige reparationer.

Mange som har et mobilitetsabonnement, benytter sig også af akut vejhjælp. Det betyder, at det blot er hjælpen fra stedet, hvor din bil er gået i stykker, til det værksted, hvor din bil har en værksteds-aftale.   

Er en advarselstrekant nødvendig?

Vi danskere har ofte en tendens til at tænke, at det aldrig sker for os - men alle de andre. Derfor er det også nogle af os, der glemmer at have den lovpligtige advarselstrekant i vores bil – for den får vi jo ikke brug for. Sagen er blot den, at vi aldrig ved det på forhånd og pludselig har vi brug for den. Desuden giver altså både sikkerhed til dig og så sparer den dig en bøde, skulle uheldet være ude. 

Vær på den sikre side

Vil du være på den helt sikre side, når du er ude på vejene, så er der nogle ting, du kan medbringe. Disse er dog ikke obligatoriske, men ting der kan gøre turen nemmere, skulle uheldet være ude. Det anbefales derfor, at du har en brandslukker, forbindingskasse og et tæppe med. På den måde er du bedst sikret, hvad end en situation du havner i. Du kan slukke små brande, inden det bliver for slemt. Er nogle skadet, så kan du hjælpe indtil de professionelle ankommer og er du nødt til at forlade bilen og har glemt jakken? Så har du et tæppe, du kan tage om dig, mens I venter. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Gå de danske årstider i møde med læsejl16.1.2023 10:23:56 CET | Pressemeddelelse

I Danmark er vi heldige at have 4 årstider. Det betyder også, at vejret på meget kort tid kan ændre sig og gå fra en yderlighed til en anden. Danskerne skal være klar til hurtige skift på meget kort tid – og det kan være svært, når man ikke altid kan forudsige, hvordan vejret bliver. Der er dog midler, der kan tages i brug, så du er bedst forberedt, hvad enten det er 30 graders sol eller om vinden står med stiv kuling ind fra venstre.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye