Asento Media ApS

Korte uddannelser hitter

Del
Fra barnsben bliver vi gjort opmærksom på forskellige uddannelser, og så snart den obligatoriske folkeskole er ved at nå til vejs ende, så skal der tages stilling til, hvor vi efterfølgende vil bruge de kommende år, og sådan fortsætter det for en stund. Uddannelser af længere varighed er en fast del af vores liv, indtil vi en dag finder vores plads på arbejdslivet.

Uddannelser til hele live

Selvom at mange tror, at når først arbejdsmarkedet er nået, så er det slut med uddannelser, så er det faktisk ikke rigtigt. Flere og flere arbejdspladser tilbyder deres ansatte små uddannelser, som blot varer et par dage, og som optimere relevante emner inden for den branche, du er i.

Her er der f.eks. tale om korte uddannelser, der blot varer 2-5 dage. Oftest foregår det ved, at der bliver fokuseret på værktøjer, der kan optimere din arbejdsgang. Derefter afsluttes det med en lille eksamen og et diplom. Disse uddannelser, som også kaldes kurser, er oftest selv-betalte af enten deltageren eller af virksomheden, som deltageren arbejder ved.

Optimering og spild-reduktion er nøgleord

Kursus-mulighederne er mange. Der er dog på det seneste, blevet skabt en række af uddannelser og kurser, der har det tilfælles, at de handler om at blive bedre på nogle punkter. Et populært kursus er f.eks. det såkaldte Lean Yellow Belt. Uddannelsen er en af Lean Akademiets forskellige muligheder.

For at blive certificeret Lean Yellow Belt skal du igennem 3 dages uddannelse, hvor fokus er lean. Med et fokus på lean betyder det, at der bliver arbejdet samt fokuseret på at få styr på de forskellige arbejdsgange, reduceret spild og gjort, så du hele tiden er klædt på til at tilpasse dig kundernes behov.

Uddannelsen har fokus på det og lavet i et perspektiv, der tager udgangspunkt i din virksomhed. Uddannelserne er oftest meget praktisk-baseret, så det giver en bedre forståelse for, hvordan det kan fungere til hverdag og i praksis. Dette gør det også nemmere at overføre værktøjer og nye læringer, når uddannelsen er slut og man er tilbage på arbejdet, hvor nye tiltag skal implementeres.

Tag din uddannelse online

Mange af disse korte uddannelser kan tages både fysisk og online. Det giver en god fleksibilitet ift. at uddannelser oftest kun kan tages nogle enkelte steder rundt i landet. Med muligheden for at gøre det online, åbner det op for endnu flere muligheder for folk landet over.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Gå de danske årstider i møde med læsejl16.1.2023 10:23:56 CET | Pressemeddelelse

I Danmark er vi heldige at have 4 årstider. Det betyder også, at vejret på meget kort tid kan ændre sig og gå fra en yderlighed til en anden. Danskerne skal være klar til hurtige skift på meget kort tid – og det kan være svært, når man ikke altid kan forudsige, hvordan vejret bliver. Der er dog midler, der kan tages i brug, så du er bedst forberedt, hvad enten det er 30 graders sol eller om vinden står med stiv kuling ind fra venstre.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye