Asento Media ApS

Sådan får du en sundere arbejdsdag

Del
Det er hverdag for mange af, at vi bruger 8 timer dagligt på arbejdet. Det er altså en tredjedel af vores døgn 5 gange ugentligt, som bliver brugt på det. Er du samtidig en af dem, der har et forholdsvist stillesiddende arbejde og som ikke får bevæget sig meget i de 8 timer, vi arbejder? Så læs med her, hvor du får 5 tips til, hvordan du kan skabe en sundere hverdag for dig selv.

5 tips til en sundere arbejdsdag

Her får du forskellige ideer til, hvordan du skaber en bedre arbejdsdag for dig selv. 

Skift mellem stående og siddende

Har du et stillesiddende job, kan det være en god ide at skifte mellem at være siddende og stående. Har du ikke et hæve-sænke bord, så kan det selvfølgelig være svært at stå og arbejde. Gå i stedet en ekstra tur ned til kaffe- eller vandautomaten. 

Drikker masser af vand 

Drik masser af vand! Vi bliver oftest fanget i vores arbejde og inden vi ser os om, så er dagen gået – og vi har ikke fået drukket meget vand. Brug muligheden for afhentning af vand til at få strukket benene, få lidt ekstra skridt ind og bare få bevæget kroppen lidt ekstra. 

Fysioterapi 

Hvad end du har et stillesiddende job, arbejder på et lager eller er cyklende postbud, så kan vi få små skavanker ved forkerte bevægelser eller overanstrengelser. Oftest er det til at holde ud i starten, og så bliver det værre. Mærker du noget, bør du få dig noget fysioterapi. 

Er det i Ballerup, du leder efter en god fysiterapeut, så googler du blot: “Fysioterapi Ballerup” og er det en anden by, så erstatter du blot bynavnet. 

Luft ud 

Man skal ikke undervurdere effekten af frisk luft. Det er derfor også vigtigt, at I lufter ud i hvert fald 2 gange dagligt. Frisk luft hjælper til et bedre indeklima, der blandt andet sørger for, at du bedre kan koncentrere dig, får mindre hovedpine og er generelt bare friskere. Er folk kuldskær, så brug pausen på at lufte ud, mens folk er henne at spise. 

Gå en lille tur i pausen 

En lille gåtur er alt godt. Det gælder, hvad end du er på arbejde eller hjemme. Har du 15 min tilbage af frokostpausen eller en lille pause senere på dagen? Gå en tur om bygningen eller find en lille rute, der matcher den tid, du har i din pause.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Gå de danske årstider i møde med læsejl16.1.2023 10:23:56 CET | Pressemeddelelse

I Danmark er vi heldige at have 4 årstider. Det betyder også, at vejret på meget kort tid kan ændre sig og gå fra en yderlighed til en anden. Danskerne skal være klar til hurtige skift på meget kort tid – og det kan være svært, når man ikke altid kan forudsige, hvordan vejret bliver. Der er dog midler, der kan tages i brug, så du er bedst forberedt, hvad enten det er 30 graders sol eller om vinden står med stiv kuling ind fra venstre.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye