Sparekassen Kronjylland

Ørsted Biograf fik skulderklap og 5.000 kroner til filmpremiere

Del

Da biografen i Ørsted onsdag aften havde premiere på Ole Bornedals John Mogensen-film, skete noget uventet. Pludselig hoppede ansatte fra Sparekassen Kronjylland op på scenen og overraskede Ørsted Biograf med et skulderklap og 5.000 kroner.

− Vi synes, at det er vigtigt at anerkende dem, der hver dag skaber liv og aktiviteter i Ørsted, og som er med til at gøre Ørsted til en attraktiv by at arbejde og leve i. Derfor har vi valgt med hele byens hjælp at uddele et skulderklap, fortæller Joan Hitz, der er souschef i Sparekassen Kronjylland i Ørsted.

På årets messe i Rougsøhallen kunne borgerne i Ørsted indstille de kandidater, de synes, gør en særlig indsats for byen, og som fortjente de 5.000 kroner, Sparekassen satte på højkant. Blandt de mange gode kandidatforslag har Sparekassen valgt Ørsted Biograf. Skulderklappet er således ikke blot fra Sparekassen, men har hele byens opbakning:

− Flere havde indstillet Ørsted Biograf, og i Sparekassen kan vi kun slutte op om, at den fortjener et særligt skulderklap. Alle de frivillige i biografen gør nemlig et kæmpe arbejde for vores by. De viser ikke bare mange gode film, men er også hurtige med de nyeste film, ligesom de er med til at vedligeholde den flotte biografbygning på Sygehusvej. En by af vores størrelse kan på ingen måde tage en biograf for givet, og biografen må derfor gerne vide, at den er både værdsat og vigtig for vores lokalområde, forklarer Joan Hitz om valget af Ørsted Biograf. 

Høj på gode kræfter

− Det har gjort mig næsten høj at høre om alle de kandidater og indsatser, som byens borgere ville indstille til et skulderklap. Der er ingen tvivl om, at Ørsted er en by, hvor fællesskabet og den frivillige hjælp trives og bliver vægtet højt. Der er således meget, vi kan være stolte af. Nogle lysende eksempler er biografen og kroen. Det er vigtigt, at vi bliver ved med at bakke op om det lokale fællesskab og gør brug af områdets tilbud og det lokale erhvervsliv. For nylig er Sparekassen blevet det eneste pengeinstitut i byen. Jeg håber, at mange også vil støtte op om os og således være med til at sikre, at vi også i fremtiden kan bidrage til byens udvikling og gode tiltag, lyder det fra Joan Hitz.

Nøgleord

Billeder

Download
Joan Hitz fra Sparekassen kronjylland ses her mellem Ebbe og Kirsten fra Ørsted Biograf.
Joan Hitz fra Sparekassen kronjylland ses her mellem Ebbe og Kirsten fra Ørsted Biograf.
Download

Information om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Kronjylland
Tronholmen 1
8960 Randers SØ

89 12 24 00http://www.sparkron.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Danmark får et nyt håndboldmedie12.3.2018 11:07pressemeddelelse

I denne måned får Danmark et helt nyt håndboldmedie. Det hedder Mediano Håndbold og vil fokusere på både dansk og international håndbold, herre-, kvinde- og ungdomshåndbold på den seriøse måde. Det nye medie vil udkomme på adressen håndbold.nu og vil udkomme som podcast, hvor du kan finde den som ’Mediano Håndbold’ Det er et samarbejde mellem Sparekassen Kronjylland og sportsmediet, Mediano, der har gjort det muligt at skabe et helt nyt medie på flere platforme. - Vi vil gerne være med til at øge interessen for håndbold endnu mere, både i bredden og i dybden. Mediano har med deres nuværende podcasts skabt debatter og programmer af høj kvalitet, og derfor er det for os en perfekt partner til at skabe et nyt og spændende håndboldunivers, fortæller Jan Salling, der er kommunikationschef i Sparekassen Kronjylland. Udover en lang række af breddeklubber er Sparekassen Kronjylland blandt andet hovedsponsor for kvindelandsholdet, Randers HK og Århus Håndbold. Mediano har i snart to år lavet sp

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum