Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland udsteder NEP-kapital

Del

Henter maksimale beløb i eftertragtet udstedelse

Som en del af det løbende arbejde med sit kapitalgrundlag har Sparekassen Kronjylland udstedt Senior non-preferred obligationer, som i daglig tale bliver kaldt NEP-kapital. Ligesom ved tidligere udstedelser var der stor interesse, og Sparekassen Kronjylland har derfor udstedt det maksimale beløb, de ønskede at udstede - 300 millioner kroner.

- Vi oplever generelt en betydelig efterspørgsel fra investorer, der ønsker at investere i vores udstedelser, og det har også vist sig denne gang. Det viser, at der er stor tryghed ved både Sparekassen Kronjyllands soliditet, udvikling og strategi, og samtidig sikrer det os nogle fornuftige priser på vores udstedelser, fortæller adm. direktør Klaus Skjødt.

Sparekassen Kronjylland arbejder konstant med femårige kapitalplaner, og udstedelsen er således sket helt efter planen.

- Der er ikke noget aktuelt behov, men vi har altid haft en forsigtig tilgang til vores kapitalbase. Der må aldrig være tvivl om Sparekassens soliditet, og det er også i det lys, man skal se både vores kapitalplaner og den aktuelle udstedelse, forklarer Klaus Skjødt.

Kontakter

Adm. direktør Klaus Skjødt via 89 12 24 13

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye