Dansk Boligbyg

Omar Ghazali er ny byggeleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde

Del

Omar er 46 år og uddannet bygningsingeniør på DTU i 2011. Han har tidligere arbejdet med ledelse af byggerier hos Christiansen & Essenbæk, NCC, CASA, Bam Danmark og Kereby.

Omar Ghazali er ny byggeleder i Dansk Boligbygs Roskilde-enhed
Omar Ghazali er ny byggeleder i Dansk Boligbygs Roskilde-enhed

Hos Dansk Boligbyg kommer Omar Ghazali til at arbejde på vores projekt i Skovlunde. Projektet skal afleveres i foråret 2023 til det aarhusianske ejendomsselskab 1927 Estate. Det drejer sig om 168 boliger, fordelt med 106 etageboliger og 62 rækkehuse. Etageejendommen udformes som randbebyggelse i en "L"-form mod hjørnet af Ballerup Boulevard og Torvevej. Rækkehusbebyggelsen udformes som fire stænger, der ligger frit i landskabet, og flankerer to hævede taghaver.

Omar bor på Frederiksberg med sin hustru Rasha, som han har børnene Eline (2 år) og Lea (1 år) med.

Billeder

Omar Ghazali er ny byggeleder i Dansk Boligbygs Roskilde-enhed
Omar Ghazali er ny byggeleder i Dansk Boligbygs Roskilde-enhed
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Styrker teamet med erfarne profiler i Østdanmark5.4.2022 08:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Arne Becker bliver fra 1. maj regionsdirektør og dermed frontfigur for Dansk Boligbygs team og aktiviteter i Østdanmark. Samtidig er det 25-mand store team i Roskilde også blevet styrket med en erfaren afdelingsleder, mens rekrutteringen af endnu en afdelingsleder er i gang. Målet er at udvikle forretningen med et øget fokus på samarbejder med større institutionelle bygherrer og videreudvikle leverancerne inden for fremtidens boligbyggeri.