Dansk Boligbyg

Ny projektleder til Dansk Boligbygs kommunikation

Del

Victoria Tvorup Andersen er netop ansat som ny projektleder for kommunikation hos Dansk Boligbyg. Hun har en baggrund som cand.ling.merc. fra Aarhus Universitet og erfaring med virksomhedskommunikation i forskellige brancher. Hendes tidligere erfaring inkluderer roller hos Sinful Group og YO STUDIOS, hvor hun bidrog til øget synlighed og vækst.

Victoria Tvorup Andersen er ny projektleder for kommunikation hos Dansk Boligbyg. Billedet må frit benyttes ved omtale af nyheden.
Victoria Tvorup Andersen er ny projektleder for kommunikation hos Dansk Boligbyg. Billedet må frit benyttes ved omtale af nyheden.

I jobbet hos Dansk Boligbyg kommer Victoria Tvorup Andersen til at arbejde med virksomhedens interne og eksterne kommunikation fra kontoret i Horsens. Hun vil bl.a. dække begivenheder som første spadestik og rejsegilder over hele landet samt styre Dansk Boligbygs sociale medieprofiler. Derudover vil hun assistere med kommunikationsopgaver hos BASE Erhverv, Vangsoe Gruppen og Fact Leasing.
 
Victoria Tvorup Andersen glæder sig til at dykke ned i byggebranchen, lære Dansk Boligbygs medarbejdere at kende og få et dybere indblik i deres arbejde. Hun ser frem til at formidle sine nye kollegers ekspertise inden for byggestyring, bolig- og institutionsbyggeri, digitalisering og bæredygtighed.
 
Victoria Tvorup Andersen er allerede ved at lære virksomheden og sine nye kolleger at kende, og hun har fokus på at opbygge et solidt netværk og forstå de aktuelle tendenser inden for bolig- og institutionsbyggeri.

”Dansk Boligbyg er fyldt med dygtige specialister, der alle besidder nogle særlige kompetencer og en helt særlig viden inden for vores kerneforretning. Det er den viden og de kompetencer, vi fortsat skal have omsat til spændende og relevant indhold, som kan formidles til vores mange forskellige interessenter,” siger Victoria Tvorup Andersen. 
 
Hun beskriver desuden Dansk Boligbyg som en rar arbejdsplads, hvor det er nemt at føle sig hjemme. Victoria Tvorup Andersen startede i sit nye job 1. november, og hun føler sig allerede integreret i teamet, takket være den varme velkomst fra sine erfarne kolleger.
 
Victoria Tvorup Andersen er 30 år gammel og bor i Horsens med sin kæreste, der er læge i Vejle. Sammen har parret en lille datter. Ud over sit arbejde nyder hun at tilbringe tid med sin familie, strikke, bage og løbe i naturen.
 

Nøgleord

Kontakter

Flere informationer hos:

Executive Assistant Lilli-Anne Mastellone, Dansk Boligbyg, på 3060 3492 eller lam@dbb.as

OM DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg er blandt Danmarks 10 største hoved- og totalentreprenører. Vi har speciale i bolig- og institutionsbyggerier og har løbende godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

I Dansk Boligbyg satser vi på det tætte samarbejde mellem professionelle bygherrer, rådgivere og entreprenører, og vi ønsker at være en aktiv medspiller i udviklingen af fremtidens bæredygtige boligformer.

Vi har samlet de stærkeste byggefaglige kompetencer i vores teams, og vi arbejder med digitalisering for at sikre kvaliteten og effektiviteten i vores byggerier. Et erfarent medarbejderteam og korte beslutningsveje er blandt nøglerne til vores succes. Medarbejdernes arbejdsglæde, trivsel og udvikling er samtidig afgørende for os – og vores medarbejderne ejer 49 procent af virksomheden.

Dansk Boligbyg er landsdækkende med 7 afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Læs mere: https://danskboligbyg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye