NIO

NIO bygger sin første swap-station i Danmark i år

Del

Den innovative elbilsproducent NIO åbner allerede inden udgangen af 2022 sin første swap-station i Danmark. Her kan NIO-ejere få udskiftet bilens batteri i stedet for at lade det op, og dermed være hurtigt tilbage på vejene. NIOs første swap-station er ved at blive bygget i Slagelse.

NIO Power Swap Station, Oslo
NIO Power Swap Station, Oslo

Midt i august annoncerede en af verdens mest innovative og teknologisk avancerede virksomheder NIO, at dens første bil, NIO ET7, bliver sendt ud på det danske marked i løbet af efteråret 2022.

Og nu kan kommende NIO-brugere så ovenikøbet glæde sig over, at den første swap-station er ved at blive opført i Slagelse. NIO-brugere kan lige som alle andre elbilbrugere lade op derhjemme eller på det eksisterende netværk af ladestandere, men snart kan de også vælge at få udskiftet hele batteriet i stedet for at vente på en opladning. Det betyder, at NIO-brugere kan komme lige så hurtigt tilbage på vejene som traditionelle brændstofbiler kan i dag.

- NIOs swap-stationer kommer til at ændre den måde, vi tænker elbiler på. De giver brugerne flere muligheder, større fleksibilitet og sender NIO-brugere langt hurtigere tilbage på vejene end ved en almindelig opladning. I løbet af de kommende år vil NIO opstille mange flere swap-stations rundt omkring i landet, hvor NIO-brugere nemt og hurtigt kan skifte til et fuldt opladet batteri i stedet for at skulle vente på at lade op, siger Head of User Development for NIO i Danmark, Anja Bruun Meineche.

Swap-stationen i Slagelse er den første af en række stationer, der i de kommende år vil blive opført landet over, og Danmark bidrager på den måde til, at antallet af swap-stationer globalt er oppe på over 11.000, og at NIO-fællesskabet ikke blot digitalt, men også fysisk, får fodfæste i Norden og Europa.

- Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde danske NIO-brugere denne mulighed allerede i år. Vores globale fællesskab af stolte NIO-brugere består af fremsynede og nysgerrige mennesker, der sætter pris på frihed og bekymringsfri rejser. De deler vores optimisme for en mere positiv og bæredygtig fremtid og er helt afgørende rolle for den konstante udvikling og innovation af produkterne, siger Anja Bruun Meineche.

NIO producerer ikke blot avancerede elbiler, men ønsker at bidrage til et fællesskab og en livsstil, der baserer sig på filosofien Blue Sky Coming, hvor fremtidens højteknologiske løsninger og lækkert design bidrager til en glad livsstil i en lys og mere bæredygtig verden, end den vi kender.

Den første NIO-elbil, der bliver lanceret i Danmark, er NIO ET7, der både bryder grænserne for rækkevidde i Danmark med op til hele 1000 kilometer på en opladning, og samtidig er rummelig, hyggelig og raffineret. Det forventes, at den kan fås fra efteråret 2022.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

NIO Power Swap Station, Oslo
NIO Power Swap Station, Oslo
Download
NIO Power Swap Station, Oslo
NIO Power Swap Station, Oslo
Download

Links

Information om NIO

NIO
NIONIO Inc. er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013 med missionen om at skabe en lykkelig livsstil.

NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier.

NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer såsom den industriledende batteribyt-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving as a Service eller ADaaS.

For mere information, besøg: www.nio.com.

Følg pressemeddelelser fra NIO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NIO

NIO ET7 vinder prisen ”Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards 202223.11.2022 08:50:19 CET | Pressemeddelelse

Den 23. november 2022, København – Kun få uger inden de første modeller bliver leveret til deres danske brugere, har NIOs fuld elektriske premium flagskibssedan, ET7, vundet prisen som ”Årets Teknologiske Frontløber” ved den prestigefyldte danske prisuddeling Auto Awards. I tirsdags lukkede NIO i øvrigt op for køb af ET7, som hidtil kun har været mulig at bestille igennem en subscription model. Head of User Development & User Relation Anja Bruun Meineche og Head of User Operations Rasmus Huus var på scenen og modtage prisen. Til at overrække prisen var Chefredaktør for Mobilsiden.dk Daniel Søgaard Hald, som var en del af den erfarne ekspertjury, der består af danske motorjournalister og andre bileksperter. Hertil ligger der også en offentlig afstemning bag den endelige bedømmelse, som har kåret NIO ET7 som vinderen af kategorien. Det var i et stærkt felt af nominerede fra bl.a. Mercedes Benz, Tesla og VW, at NIO ET7 løb med titlen som ”Årets Teknologiske Frontløber”. Prisen bliver give

NIO åbner op for køb på europæiske markeder21.11.2022 17:30:00 CET | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige har nu mulighed for at købe alle tre NIO-modeller; ET7, ET5 og EL7 Levering af bilerne fra købsmuligheden begynder i 2023 ET7 forsalgspris starter fra 683.900 DKKForsalgspriserne på ET5 starter fra 423.900 DKK og EL7 fra 723.900 DKK Den 21. november 2022, København – Det smarte elbilfirma NIO har afsløret yderligere detaljer for køb af alle tre modeller, ET7, ET5 og EL7 i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. NIO vælger nemlig, udover abonnementsmodellen, også at tilbyde købsmuligheden i Europa fra i dag, den 21. november. NIO annoncerer, at flagskibssedan ET7 er tilgængelig fra 683.900 DKK. NIO bekræfter også, at forsalgspriserne for den mellemstore smart elektriske SUV EL7, starter ved 723.900 DKK, og den mellemstore smarte elektriske sedan, ET5, starter ved 423.900 DKK (ekskl. batteri). Til disse priser har brugerne mulighed for at leje Battery-as-a-Service (BaaS) eller for en merpris købe bilen med batteri. Batteriet på 75 kWh vil væ

NIO ET7 får fem stjerner i Euro NCAP og Green NCAP-tests16.11.2022 15:28:01 CET | Pressemeddelelse

NIO ET7 er en af de sikreste biler i sin klasse NIO ET7 opnår 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien barnesikkerhed, 73% for fodgængersikkerhed og 95% for sikkerhedssystemer NIO ET7 opnår næsten topscore for energieffektivitet, emissioner og energiforbrug - en 'meget høj' 9,6/10 i både lavt energiforbrug og lavt drivhusgasindeks (GHG) i Green NCAP-test Den 16. november 2022, København – Flagskibssedanen ET7 fra det globale elektriske smartbilfirma NIO, sikrede sig en maksimal femstjernet vurdering i de seneste Euro NCAP-sikkerhedstests. ET7, der nu er tilgængelig i Europa, scorede 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien børnesikkerhed, 73% for fodgængere og 95% for sikkerhedssystemer. Det sker efter et lignende femstjernet resultat for ES8 SUV sidste år. ET7 sikrede sig også en yderligere femstjernet rating i de seneste Green NCAP-resultater, den højest mulige score under den seneste bæredygtige bedømmelse. Den højtydende flagskibssedan blev tildelt næsten maksim

NIO ekspanderer til det europæiske marked med lanceringen af tre bilmodeller og en innovativ abonnementsmodel8.10.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige kan snart vælge mellem tre modeller med første levering af ET7 i næste måned Ny, fleksibel NIO abonnementstjeneste designet til at fremme brugen af elbiler Der forventes at blive bygget 20 Power Swap Stationer i Europa i 2022 København, d. 7. oktober 2022 – Ved dagens europæiske lanceringsevent i Berlin afslørede elbilsproducenten NIO detaljer om kommende produkter og tjenester for Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. De tre nye modeller ET7, EL7 og ET5, alle afledt af NIO NT2-platformen, vil snart være tilgængelige sammen med innovative abonnementsmodeller for at fremme brugen af ​​elbiler. Lige som i Norge vil NIO tilbyde en model direkte til forbrugeren til servicering med innovative produkter og tjenester. Hertil ønsker NIO at opbygge et fællesskab og en livsstil, der har til formål at levere en premium brugeroplevelse. NIO annoncerede under eventen i Berlin, at high-performance flagskibssedanen ET7 kan bestilles i Tyskland, Holland

NIO House København åbner sommeren 202329.9.2022 14:59:29 CEST | Pressemeddelelse

På Kultorvet 2, i hjertet af København, åbner det 2.200 kvm2 store NIO House Danmark. Udover et bilgalleri, kommer NIO House også til at indeholde cafe, auditorium, lounge, mødelokale, boghjørne og børneområde. Visionen er at skabe et sted, der inspirer og giver glæde for brugerne og bliver et samlingspunkt for alle NIO-entusiaster. Det er i samarbejde med det danske arkitektfirma schmidt hammer lassen, som står bag blandt andet Den Sorte Diamant i København og ARoS kunstmuseum i Aarhus, at NIO House bliver opført. De skal sikre et gennemført projekt, hvor design, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed, når NIO House står færdigt som et unikt sted, der er åbent for alle. General Manager for NIO Danmark, Marius Haylor udtaler: ”Vi glæder os utrolig meget til at invitere danskerne indenfor og blive en del af vores NIO univers. Derudover, er vi stolte af lokationen, der skal garantere at alle har let adgang, og at vi udvider danskernes kendskab til NIO, og det vi tilbyder. Vi