NIO

NIO åbner op for køb på europæiske markeder

Del
NIOs flagskibssedan ET7 kan nu købes.
NIOs flagskibssedan ET7 kan nu købes.
 • Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige har nu mulighed for at købe alle tre NIO-modeller; ET7, ET5 og EL7
 • Levering af bilerne fra købsmuligheden begynder i 2023
 • ET7 forsalgspris starter fra 683.900 DKKForsalgspriserne på ET5 starter fra 423.900 DKK og EL7 fra 723.900 DKK

Den 21. november 2022, København – Det smarte elbilfirma NIO har afsløret yderligere detaljer for køb af alle tre modeller, ET7, ET5 og EL7 i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. NIO vælger nemlig, udover abonnementsmodellen, også at tilbyde købsmuligheden i Europa fra i dag, den 21. november.

NIO annoncerer, at flagskibssedan ET7 er tilgængelig fra 683.900 DKK. NIO bekræfter også, at forsalgspriserne for den mellemstore smart elektriske SUV EL7, starter ved 723.900 DKK, og den mellemstore smarte elektriske sedan, ET5, starter ved 423.900 DKK (ekskl. batteri). Til disse priser har brugerne mulighed for at leje Battery-as-a-Service (BaaS) eller for en merpris købe bilen med batteri. Batteriet på 75 kWh vil være tilgængeligt som BaaS for 1.299 DKK om måneden, hvilket giver brugeren stor fleksibilitet og adgang til NIOs batteriskiftestationen og Power Swap. 100 kWh BaaS vil blive tilbudt for 2.199 DKK om måneden. Hvis brugerne beslutter sig for at købe bilen med batteriet, vil ET7 med 75-kWh-batteriet være tilgængelig for 776.900 DKK, og med 100 kWh batteriet for 896.900 DKK. EL7 med 75 kWh batteri koster fra 816.900 DKK og inkl. 100 kWh batteri fra 936.900 DKK. NIO ET5 inklusiv 75 kWh batteri koster fra 516.900 DKK og inklusiv 100 kWh batteri fra 636.900 DKK. Købet af bilerne sker via NIO Appen, hvor brugere også kan tilgå bildata og bestille serviceaftaler gennem en "One Click for Service" funktion. På et senere tidspunkt vil brugere også kunne finansiere alle modeller.

”Som en brugercentreret virksomhed engagerer og lytter vi konstant til vores fællesskabs ønsker og tanker, og reagerer, hvor det er muligt. Både NIO Subscription og vores købsmulighed er designet til at tilskynde brugen af elbiler, hvilket giver maksimal fleksibilitet til vores brugere. Vi er forpligtet til at opnå den højeste brugertilfredshed,” udtaler grundlægger, formand og administrerende direktør for NIO William Li.

* Alle priser for modeller, konfigurationer og batterier er på vores hjemmeside og app. * De danske købspriser (med BaaS-mulighed) vist her inkluderer afgifter på køretøjet med 75 kWh-batteriet, købsprisen er højere for 100 kWh-versionen.

Premium funktioner og udstyr

Udover at give brugerne adgang til NIOs premium-økosystem omkring opladning, service og fællesskabet i for eksempel NIO House, er alle tre biler udstyret med premium-funktioner og udstyr i højeste klasse - som standard og uden ekstra omkostninger.

Dette omfatter blandt andet:

 • Firehjulstræk
 • Stærk, dobbeltmotorisk ydeevne (op til 480 kW)
 • Luftaffjedring (ET7/EL7)
 • Indbygget hardware til assisteret kørsel bestående af NIO Adam Super Computing og NIO Aquila Super Sensing, bestående af 33 high-performance sensorenheder (f.eks. Ultralong-Range High-Resolution LiDAR)
 • 20" hjul og fælge samt farvede kaliber (EL7/ET7)
 • Panoramasoltag
 • Premium-funktioner såsom rammeløse vinduer, soft-close døre samt automatisk flush håndtag
 • Sædevarme, ventilation og massage (EL7/ET7)
 • 7.1.4 lydystem med 23 højttalere (Dolby Atmos)
 • Dynamisk ambient belysning med 256 farver
 • Luftfilter
 • Ionisator- og duftsystem (ET7/EL7)

Subscription

Udover købsmuligheden vil NIO fortsætte den innovative abonnementsmodel, som har været åben for brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige siden oktober 2022. NIO Subscription er en banebrydende tjeneste designet til at tilbyde maksimal fleksibilitet og personalisering for at fremskønne brugen af elbiler.

Med løbetider, der starter fra kun en måned til 60 måneder, vil brugerne være i stand til at vælge det køretøj, der passer bedst til deres behov. For alle abonnementsmodeller giver NIO en bekymringsfri oplevelse ved at tilbyde omfattende forsikring, vedligeholdelse, vinterdæk og batteriskift, samt fleksibiliteten til at opgradere batteritjenester. Brugerne af et NIO-abonnement er en del af NIO-fællesskabet, og kan dele deres glæder ud over bilerne og fejre øjeblikke med mærket, såsom adgang til NIO House og begivenheder.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

NIOs flagskibssedan ET7 kan nu købes.
NIOs flagskibssedan ET7 kan nu købes.
Download
Købspriser af NIO ET7, EL7 og ET5 inkl. Baas
Købspriser af NIO ET7, EL7 og ET5 inkl. Baas
Download

Links

Information om NIO

NIO
NIONIO Inc. er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013 med missionen om at skabe en lykkelig livsstil.

NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier.

NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer såsom den industriledende batteribyt-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving as a Service eller ADaaS.

For mere information, besøg: www.nio.com.

Følg pressemeddelelser fra NIO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NIO

NIO EC7 og den helt nye ES8 lanceret på NIO Day 202227.12.2022 17:09:40 CET | Pressemeddelelse

Hefei i Kina var den 24. december 2022 vært for NIO Day 2022. ved det årlige arrangement lancerede NIO, virksomhedens nye elektriske flagskibscoupé SUV EC7, og den helt nye og længe ventede all-around flagskibs-SUV ES8. Begge modeller er baseret på NIOs seneste 2G platform, der giver brugerne en oplevelse ud over forventningerne, både med hensyn til design, performance, komfort, intelligens, sikkerhed og bæredygtighed.

NIO ET7 vinder prisen ”Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards 202223.11.2022 08:50:19 CET | Pressemeddelelse

Den 23. november 2022, København – Kun få uger inden de første modeller bliver leveret til deres danske brugere, har NIOs fuld elektriske premium flagskibssedan, ET7, vundet prisen som ”Årets Teknologiske Frontløber” ved den prestigefyldte danske prisuddeling Auto Awards. I tirsdags lukkede NIO i øvrigt op for køb af ET7, som hidtil kun har været mulig at bestille igennem en subscription model. Head of User Development & User Relation Anja Bruun Meineche og Head of User Operations Rasmus Huus var på scenen og modtage prisen. Til at overrække prisen var Chefredaktør for Mobilsiden.dk Daniel Søgaard Hald, som var en del af den erfarne ekspertjury, der består af danske motorjournalister og andre bileksperter. Hertil ligger der også en offentlig afstemning bag den endelige bedømmelse, som har kåret NIO ET7 som vinderen af kategorien. Det var i et stærkt felt af nominerede fra bl.a. Mercedes Benz, Tesla og VW, at NIO ET7 løb med titlen som ”Årets Teknologiske Frontløber”. Prisen bliver give

NIO ET7 får fem stjerner i Euro NCAP og Green NCAP-tests16.11.2022 15:28:01 CET | Pressemeddelelse

NIO ET7 er en af de sikreste biler i sin klasse NIO ET7 opnår 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien barnesikkerhed, 73% for fodgængersikkerhed og 95% for sikkerhedssystemer NIO ET7 opnår næsten topscore for energieffektivitet, emissioner og energiforbrug - en 'meget høj' 9,6/10 i både lavt energiforbrug og lavt drivhusgasindeks (GHG) i Green NCAP-test Den 16. november 2022, København – Flagskibssedanen ET7 fra det globale elektriske smartbilfirma NIO, sikrede sig en maksimal femstjernet vurdering i de seneste Euro NCAP-sikkerhedstests. ET7, der nu er tilgængelig i Europa, scorede 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien børnesikkerhed, 73% for fodgængere og 95% for sikkerhedssystemer. Det sker efter et lignende femstjernet resultat for ES8 SUV sidste år. ET7 sikrede sig også en yderligere femstjernet rating i de seneste Green NCAP-resultater, den højest mulige score under den seneste bæredygtige bedømmelse. Den højtydende flagskibssedan blev tildelt næsten maksim

NIO ekspanderer til det europæiske marked med lanceringen af tre bilmodeller og en innovativ abonnementsmodel8.10.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige kan snart vælge mellem tre modeller med første levering af ET7 i næste måned Ny, fleksibel NIO abonnementstjeneste designet til at fremme brugen af elbiler Der forventes at blive bygget 20 Power Swap Stationer i Europa i 2022 København, d. 7. oktober 2022 – Ved dagens europæiske lanceringsevent i Berlin afslørede elbilsproducenten NIO detaljer om kommende produkter og tjenester for Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. De tre nye modeller ET7, EL7 og ET5, alle afledt af NIO NT2-platformen, vil snart være tilgængelige sammen med innovative abonnementsmodeller for at fremme brugen af ​​elbiler. Lige som i Norge vil NIO tilbyde en model direkte til forbrugeren til servicering med innovative produkter og tjenester. Hertil ønsker NIO at opbygge et fællesskab og en livsstil, der har til formål at levere en premium brugeroplevelse. NIO annoncerede under eventen i Berlin, at high-performance flagskibssedanen ET7 kan bestilles i Tyskland, Holland

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye