NIO

Maersk og NIO underskriver rammeaftale om samarbejde

Del
Den 16. december 2022 afholdt Maersk Group og NIO en underskrivningsceremoni for rammeaftalen om samarbejdet i Shanghai. Maersk Greater China M&A-projektejer Mr. Wu Yunfan og Jianxiao Lu, Head of NIO Service Operations, underskrev aftalen på vegne af begge parter.

Jianxiao Lu takkede Maersk for de logistiktjenester, der er leveret til NIO for at udforske det europæiske marked. "Markedet for nye energikøretøjer vokser hurtigt og i processen med, at kinesiske smarte elbils-mærker bliver globale, har det stillet højere krav til de generelle muligheder for logistik i forsyningskæden. Som verdens førende shipping logistikvirksomhed, hjalp Maersk NIO med hurtigt at opbygge en logistikplatform på oversøiske markeder med en end-to-end servicemodel af hav, land og luft. Derudover yder Maersks globale lager- og distributionsressourcer også stor støtte til NIOs eftersalgsservice. Vi håber på yderligere at udbygge det allround og flerdimensionelle samarbejde med Maersk, bedre tilpasse os det diversificerede industrielle chain layout og give NIO-brugere over hele verden en bedre oplevelse med eftersalgsservice." sagde Lu.

I det seneste halve år har samarbejdet mellem Maersk Group og NIO involveret hav-, land- og toldtjenester for large-scale udstyr såsom eftersalgsdele og batteribyttestationer. I fremtiden vil de to parter også i fællesskab udforske et samarbejde inden for whole-chain management og service, herunder fragtdistributionscentre, ordrestyring, lagerstyring og udenlandske reservedele og batterienergilagring.

Yunfan Wu, projektejeren af Maersk Greater China M&A-projektet, takkede NIO for bekræftelsen af Maersks arbejde og så frem til det fremtidige samarbejde mellem de to parter. "Maersk er forpligtet til at give kunderne omfattende forsendelseslogistiktjenester. Vores supply chain management team har stor erfaring inden for supply chain services i bilindustrien. Ved at udnytte fordelene ved virksomhedens globale logistiknetværk og bruge den digitale informationsplatform, kan vi effektivt håndtere et stort antal leverandørordrer fra NIO, forenkle processen og forbedre synligheden af logistikinformation. Underskrivelsen markerer en ny fase af samarbejdet mellem NIO og Maersk. Det menes, at et langsigtet partnerskab mellem de to parter vil hjælpe NIO med at opbygge et komplet supply chain system på globalt plan." sagde Wu.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om NIO

NIO
NIONIO Inc. er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013 med missionen om at skabe en lykkelig livsstil.

NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier.

NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer såsom den industriledende batteribyt-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving as a Service eller ADaaS.

For mere information, besøg: www.nio.com.

Følg pressemeddelelser fra NIO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NIO

NIO EC7 og den helt nye ES8 lanceret på NIO Day 202227.12.2022 17:09:40 CET | Pressemeddelelse

Hefei i Kina var den 24. december 2022 vært for NIO Day 2022. ved det årlige arrangement lancerede NIO, virksomhedens nye elektriske flagskibscoupé SUV EC7, og den helt nye og længe ventede all-around flagskibs-SUV ES8. Begge modeller er baseret på NIOs seneste 2G platform, der giver brugerne en oplevelse ud over forventningerne, både med hensyn til design, performance, komfort, intelligens, sikkerhed og bæredygtighed.

NIO ET7 vinder prisen ”Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards 202223.11.2022 08:50:19 CET | Pressemeddelelse

Den 23. november 2022, København – Kun få uger inden de første modeller bliver leveret til deres danske brugere, har NIOs fuld elektriske premium flagskibssedan, ET7, vundet prisen som ”Årets Teknologiske Frontløber” ved den prestigefyldte danske prisuddeling Auto Awards. I tirsdags lukkede NIO i øvrigt op for køb af ET7, som hidtil kun har været mulig at bestille igennem en subscription model. Head of User Development & User Relation Anja Bruun Meineche og Head of User Operations Rasmus Huus var på scenen og modtage prisen. Til at overrække prisen var Chefredaktør for Mobilsiden.dk Daniel Søgaard Hald, som var en del af den erfarne ekspertjury, der består af danske motorjournalister og andre bileksperter. Hertil ligger der også en offentlig afstemning bag den endelige bedømmelse, som har kåret NIO ET7 som vinderen af kategorien. Det var i et stærkt felt af nominerede fra bl.a. Mercedes Benz, Tesla og VW, at NIO ET7 løb med titlen som ”Årets Teknologiske Frontløber”. Prisen bliver give

NIO åbner op for køb på europæiske markeder21.11.2022 17:30:00 CET | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige har nu mulighed for at købe alle tre NIO-modeller; ET7, ET5 og EL7 Levering af bilerne fra købsmuligheden begynder i 2023 ET7 forsalgspris starter fra 683.900 DKKForsalgspriserne på ET5 starter fra 423.900 DKK og EL7 fra 723.900 DKK Den 21. november 2022, København – Det smarte elbilfirma NIO har afsløret yderligere detaljer for køb af alle tre modeller, ET7, ET5 og EL7 i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. NIO vælger nemlig, udover abonnementsmodellen, også at tilbyde købsmuligheden i Europa fra i dag, den 21. november. NIO annoncerer, at flagskibssedan ET7 er tilgængelig fra 683.900 DKK. NIO bekræfter også, at forsalgspriserne for den mellemstore smart elektriske SUV EL7, starter ved 723.900 DKK, og den mellemstore smarte elektriske sedan, ET5, starter ved 423.900 DKK (ekskl. batteri). Til disse priser har brugerne mulighed for at leje Battery-as-a-Service (BaaS) eller for en merpris købe bilen med batteri. Batteriet på 75 kWh vil væ

NIO ET7 får fem stjerner i Euro NCAP og Green NCAP-tests16.11.2022 15:28:01 CET | Pressemeddelelse

NIO ET7 er en af de sikreste biler i sin klasse NIO ET7 opnår 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien barnesikkerhed, 73% for fodgængersikkerhed og 95% for sikkerhedssystemer NIO ET7 opnår næsten topscore for energieffektivitet, emissioner og energiforbrug - en 'meget høj' 9,6/10 i både lavt energiforbrug og lavt drivhusgasindeks (GHG) i Green NCAP-test Den 16. november 2022, København – Flagskibssedanen ET7 fra det globale elektriske smartbilfirma NIO, sikrede sig en maksimal femstjernet vurdering i de seneste Euro NCAP-sikkerhedstests. ET7, der nu er tilgængelig i Europa, scorede 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien børnesikkerhed, 73% for fodgængere og 95% for sikkerhedssystemer. Det sker efter et lignende femstjernet resultat for ES8 SUV sidste år. ET7 sikrede sig også en yderligere femstjernet rating i de seneste Green NCAP-resultater, den højest mulige score under den seneste bæredygtige bedømmelse. Den højtydende flagskibssedan blev tildelt næsten maksim

NIO ekspanderer til det europæiske marked med lanceringen af tre bilmodeller og en innovativ abonnementsmodel8.10.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige kan snart vælge mellem tre modeller med første levering af ET7 i næste måned Ny, fleksibel NIO abonnementstjeneste designet til at fremme brugen af elbiler Der forventes at blive bygget 20 Power Swap Stationer i Europa i 2022 København, d. 7. oktober 2022 – Ved dagens europæiske lanceringsevent i Berlin afslørede elbilsproducenten NIO detaljer om kommende produkter og tjenester for Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. De tre nye modeller ET7, EL7 og ET5, alle afledt af NIO NT2-platformen, vil snart være tilgængelige sammen med innovative abonnementsmodeller for at fremme brugen af ​​elbiler. Lige som i Norge vil NIO tilbyde en model direkte til forbrugeren til servicering med innovative produkter og tjenester. Hertil ønsker NIO at opbygge et fællesskab og en livsstil, der har til formål at levere en premium brugeroplevelse. NIO annoncerede under eventen i Berlin, at high-performance flagskibssedanen ET7 kan bestilles i Tyskland, Holland

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye