NIO

NIO ET7 får fem stjerner i Euro NCAP og Green NCAP-tests

Del
  • NIO ET7 er en af de sikreste biler i sin klasse
  • NIO ET7 opnår 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien barnesikkerhed, 73% for fodgængersikkerhed og 95% for sikkerhedssystemer
  • NIO ET7 opnår næsten topscore for energieffektivitet, emissioner og energiforbrug - en 'meget høj' 9,6/10 i både lavt energiforbrug og lavt drivhusgasindeks (GHG) i Green NCAP-test

Den 16. november 2022, København – Flagskibssedanen ET7 fra det globale elektriske smartbilfirma NIO, sikrede sig en maksimal femstjernet vurdering i de seneste Euro NCAP-sikkerhedstests. ET7, der nu er tilgængelig i Europa, scorede 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien børnesikkerhed, 73% for fodgængere og 95% for sikkerhedssystemer. Det sker efter et lignende femstjernet resultat for ES8 SUV sidste år. ET7 sikrede sig også en yderligere femstjernet rating i de seneste Green NCAP-resultater, den højest mulige score under den seneste bæredygtige bedømmelse. Den højtydende flagskibssedan blev tildelt næsten maksimale karakterer for energieffektivitet, emissioner og lavt energiforbrug.

"Med samtlige aktive og sikkerhedsmæssige funktioner som standard er NIO's ET7 designet til at tilbyde sine brugere det højeste sikkerhedsniveau, uanset hvor i verden de befinder sig," siger Danilo Teobaldi, Vice President of Vehicle Engineering, NIO, "At give brugerne ro i sindet er afgørende for brugeroplevelsen. Lige fra begyndelsen ønskede vi mere end gode testresultater og gennem vores R&D finde løsninger til at opnå mere. Hvis det forbedrer sikkerheden, er det det hele værd."

European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) er grundlagt i 1997 og er et uafhængigt kollisionstestsikkerhedsorgan, der vurderer og bedømmer sikkerheden af nye biler. Det har skabt et femstjernet sikkerhedsklassificeringssystem for at gøre det lettere for brugerne at sammenligne biler og identificere det sikreste valg til deres behov.

Afgørende for den femstjernede vurdering i NCAP's hårdeste tests er brugen af innovative materialeapplikationer og strukturelt design med høj styrke, herunder frontkollisionsbjælker i længderetningen, der gav den høje bedømmelse. ET7 er designet i overensstemmelse med kinesiske og europæiske femstjernede sikkerhedsstandarder og er blandt de første biler i verden, der bruger en stor mængde varmstemplingsstål. 44,4% af overdelen kommer fra varmstempling af stål, herunder en 2 meter ultralang sektion og en meter lang sektion til tagbøjlerne. Det stærke aluminium-siliciumbelagte varmstemplede ståls kompositstruktur sikrer en vridningsstivhed på op til 37.100 newtonmeter pr. Grad (Nm / deg).

Ud over innovative karrosserimaterialer er karrosseriets strukturelle design også nøglen til ET7's femstjernede præstation. Til frontstrukturen har ET7 et trapezformet frontkollisionsbjælkedesign. På begge sider af kollisionsbjælken er to hjælpebjælker svejset separat. Kollisionsbjælkens samlede bredde er 1533 mm, og den totale højde er 252 mm. Den dækker 77 % af bilens bredde (foruden vingerne), en værdi, hvilket er meget højere med hensyn til individuel bredde og samlet dækning end andre biler i samme klasse.

ET7 har en forstærket varmeformet aluminium-silicium belagt B-stolpe. Denne struktur gør det muligt for den maksimale trykkraft i karrosseriet, der bærer på en 600 kg tung batteripakke at opnå mere end 115kN for at opfylde IIHS GOOD femstjernet krav. Ved en 25% forskudt kollision og sidekollisionstest opretholdes karrosseristrukturens integritet og sikkerheden for passagererne i køretøjet, hvilket maksimerer sikkerheden for hele køretøjet.

ET7-kabinen forbliver stabil i frontal deformérbar barrieretest. Alle kritiske dele af fører og passager var godt beskyttet. I fast barrierekollisionstest i fuldbredde giver NIO ET7 god beskyttelse til alle kritiske regioner på 6- og 10-årige børnetestdukker og modtager derfor den højest mulige score i denne test.

ET7 er som standard udstyret med syv airbags, hvoraf Far-Side Center Airbag (FCA) er en af de første, der er monteret som standard til kinesiske mellemstore og store biler. I kollisionstest af biler beskytter FCA forsædepassagerer mod sekundære skader.

ET7's vifte af førerassistancefunktioner bidrog også til det gode resultat, der blev opnået. Disse omfatter Automatic Emergency Braking (AEB), som reagerer på fodgængere, cykler og andre køretøjer, førertræthedsdetekteringssystem, Lane Departure Warning (LDW), Lane Keeping Assist (LKA) og Emergency Lane Keeping (ELK). Andre funktioner såsom hastighedsgrænsegenkendelse og efterfølgende føreradvarsel og dens evne til hurtigt at gribe ind i en nødsituation bidrog til, at ET7 scorede 95% for Safety Assist, NIO's højeste resultat til dato.

Ud over den imponerende sikkerhedsscore opnåede NIO ET7 næsten maksimale bedømmelser for energieffektivitet, emissioner og energiforbrug i de seneste Green NCAP-tests. Green NCAP er et uafhængigt initiativ, der fremmer udviklingen af biler, der er rene, energieffektive og ikke-skadelige for miljøet. Baseret på den nye skærpede rating, der blev annonceret i juni 2022, blev NIO ET7 rost for sin høje samlede effektivitet, fravær af forurenende udstødningsgasemissioner og relativt lave drivhusgasemissioner - hvilket giver det et samlet indeks på 9,6 ud af 10 og maksimalt fem stjerner.

Efter kategori scorede NIO ET7 10/10 i Clean Air Index, 9,6 ud af 10 i Greenhouse Gas Index (GHG) og 9,4 ud af 10 i Energy Efficiency Index. I laboratoriets WLTC+-test matchede ET7 det angivne interval.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om NIO

NIO
NIONIO Inc. er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013 med missionen om at skabe en lykkelig livsstil.

NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier.

NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer såsom den industriledende batteribyt-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving as a Service eller ADaaS.

For mere information, besøg: www.nio.com.

Følg pressemeddelelser fra NIO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NIO

NIO EC7 og den helt nye ES8 lanceret på NIO Day 202227.12.2022 17:09:40 CET | Pressemeddelelse

Hefei i Kina var den 24. december 2022 vært for NIO Day 2022. ved det årlige arrangement lancerede NIO, virksomhedens nye elektriske flagskibscoupé SUV EC7, og den helt nye og længe ventede all-around flagskibs-SUV ES8. Begge modeller er baseret på NIOs seneste 2G platform, der giver brugerne en oplevelse ud over forventningerne, både med hensyn til design, performance, komfort, intelligens, sikkerhed og bæredygtighed.

NIO ET7 vinder prisen ”Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards 202223.11.2022 08:50:19 CET | Pressemeddelelse

Den 23. november 2022, København – Kun få uger inden de første modeller bliver leveret til deres danske brugere, har NIOs fuld elektriske premium flagskibssedan, ET7, vundet prisen som ”Årets Teknologiske Frontløber” ved den prestigefyldte danske prisuddeling Auto Awards. I tirsdags lukkede NIO i øvrigt op for køb af ET7, som hidtil kun har været mulig at bestille igennem en subscription model. Head of User Development & User Relation Anja Bruun Meineche og Head of User Operations Rasmus Huus var på scenen og modtage prisen. Til at overrække prisen var Chefredaktør for Mobilsiden.dk Daniel Søgaard Hald, som var en del af den erfarne ekspertjury, der består af danske motorjournalister og andre bileksperter. Hertil ligger der også en offentlig afstemning bag den endelige bedømmelse, som har kåret NIO ET7 som vinderen af kategorien. Det var i et stærkt felt af nominerede fra bl.a. Mercedes Benz, Tesla og VW, at NIO ET7 løb med titlen som ”Årets Teknologiske Frontløber”. Prisen bliver give

NIO åbner op for køb på europæiske markeder21.11.2022 17:30:00 CET | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige har nu mulighed for at købe alle tre NIO-modeller; ET7, ET5 og EL7 Levering af bilerne fra købsmuligheden begynder i 2023 ET7 forsalgspris starter fra 683.900 DKKForsalgspriserne på ET5 starter fra 423.900 DKK og EL7 fra 723.900 DKK Den 21. november 2022, København – Det smarte elbilfirma NIO har afsløret yderligere detaljer for køb af alle tre modeller, ET7, ET5 og EL7 i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. NIO vælger nemlig, udover abonnementsmodellen, også at tilbyde købsmuligheden i Europa fra i dag, den 21. november. NIO annoncerer, at flagskibssedan ET7 er tilgængelig fra 683.900 DKK. NIO bekræfter også, at forsalgspriserne for den mellemstore smart elektriske SUV EL7, starter ved 723.900 DKK, og den mellemstore smarte elektriske sedan, ET5, starter ved 423.900 DKK (ekskl. batteri). Til disse priser har brugerne mulighed for at leje Battery-as-a-Service (BaaS) eller for en merpris købe bilen med batteri. Batteriet på 75 kWh vil væ

NIO ekspanderer til det europæiske marked med lanceringen af tre bilmodeller og en innovativ abonnementsmodel8.10.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige kan snart vælge mellem tre modeller med første levering af ET7 i næste måned Ny, fleksibel NIO abonnementstjeneste designet til at fremme brugen af elbiler Der forventes at blive bygget 20 Power Swap Stationer i Europa i 2022 København, d. 7. oktober 2022 – Ved dagens europæiske lanceringsevent i Berlin afslørede elbilsproducenten NIO detaljer om kommende produkter og tjenester for Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. De tre nye modeller ET7, EL7 og ET5, alle afledt af NIO NT2-platformen, vil snart være tilgængelige sammen med innovative abonnementsmodeller for at fremme brugen af ​​elbiler. Lige som i Norge vil NIO tilbyde en model direkte til forbrugeren til servicering med innovative produkter og tjenester. Hertil ønsker NIO at opbygge et fællesskab og en livsstil, der har til formål at levere en premium brugeroplevelse. NIO annoncerede under eventen i Berlin, at high-performance flagskibssedanen ET7 kan bestilles i Tyskland, Holland

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye