NIO

NIO EC7 og den helt nye ES8 lanceret på NIO Day 2022

Del
Hefei i Kina var den 24. december 2022 vært for NIO Day 2022. ved det årlige arrangement lancerede NIO, virksomhedens nye elektriske flagskibscoupé SUV EC7, og den helt nye og længe ventede all-around flagskibs-SUV ES8. Begge modeller er baseret på NIOs seneste 2G platform, der giver brugerne en oplevelse ud over forventningerne, både med hensyn til design, performance, komfort, intelligens, sikkerhed og bæredygtighed.

Designet af NIO EC7 er indbegrebet af elegance. Den mellemstore flagskibscoupé leveres som standard med intelligent luftaffjedring og arver selvfølgelig NIOs højt ydende DNA, nu med NIOs højeffektive elektriske 2G platform. Kombinationen af ​​300 kW high-performance induktionsmotor og en 180 kW high-performance permanent magnet motor betyder at EC7 opretholder en høj strøm kontinuitet og samtidig har et lavt energiforbrug. EC7 accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 3,8 sekunder og stopper helt fra 100 km/t på 33,9 meter.

Med en luftmodstandskoefficient på kun 0,230 cd er EC7 den SUV med den laveste luftmodstandskoefficient i verden. Som den første NIO produktionsmodel, leveres EC7 som standard, med aktiv justerbar wing, der forbedrer aerodynamikkens ydeevne af denne coupé. Den bagerste wing muliggør reduktionen af luftmodstand og kontrol, hvilket giver bedre downforce.

EC7's panoramaglastag er lavet af dobbeltlags lyd- og varmeisolering glas med et areal på 1,94 kvadratmeter. Tredje generations fleksible elektrokromisk (EC) teknologi, der muliggør fem niveauer af justerbar-transittens, der tillader naturligt lys at komme ind i kabinen og sikrer samtidig høj gennemsigtighed og beskytte privatlivets fred.

Den helt nye smarte elektriske flagskibs-SUV ES8, er en 6-sæders all-around SUV, der opfylder brugernes behov for plads og køreglæde. Designet ES8 har sin begyndelse i NIOs koncept "Design for AD" og "PURE-TEC". Baseret på NIOs 2G high-performance elektriske køreplatform, har den nye ES8 to motorer med en samlet maksimal effekt på 480kW. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder og stopper helt fra 100 km/t på 34,3 meter. Det intelligente bremsesystem IPB, dual-chamber luftaffjedring og det intelligente chassis controller (ICC) skaber omfattende forbedringer af køreoplevelsen.

Både EC7 og den helt nye ES8 er tilpasset den unikke sæderammeplatform udviklet af NIO. ES8 er skabt med "fire lædersæder og en fleksibel tredje række", som demonstrerer den nøgterne og generøse stil af den helt nye ES8 som en flagskib-SUV. Passagersædet er opgraderet med hynderne automatisk der er løftede for at skabe en "nul tyngdekraftstilling". Det centrale armlæn i anden række fungerer som et "executive center" for at booste køreoplevelsen digitalt og skabe et praktisk opbevaringsområde. En rummelig tredje række byder passagerer velkommen med komfortfunktioner.

Både EC7 og den helt nye ES8 er udstyret med ADB intelligente multi-beam forlygter, som kan projektere mønstre eller animationer, muliggør automatisk reduktion af blænding og high-beam evasion, og udsender alarmstråler i samarbejde med intelligent køresystem, drevet af LiDAR og kameraer.

De to modeller er udstyret med NIOs seneste intelligente Banyan system, drevet af full stack teknologier såsom Aquila, et super sensory system udstyret med 33 højtydende sensorer inklusiv LiDAR og Adam, NIOs super computerplatform med computerkraft op til 1016T aktiveret af fire Orin X chips.

Derudover, er de to modeller udstyret med PanoCinema panorama digitalt cockpit - et digitalt cockpit med en af verdens første indbyggede AI-assistent NOMI, 7.1.4 engagerende lydsystem udstyret med Dolby Atmos panoramalyd teknologi, atmosfærelamper, 12,8-tommer AMOLED central kontrolskærm og højtydende AR- og VR-enheder, der giver cockpittet en "full-scene immersive digital space" for brugeren.

NIOs opladningsoplevelse og serviceevne har været under konstant forbedring. På NIO Day 2022 er den 500 kW ultrahurtige ladestation og tredje generations Power Swap Station officielt blevet lanceret. Den tredje generation Power Swap Station anvender et nyt batteribytte program, hvilket øger kapaciteten til 408 batteriskift om dagen, en stigning på 30 % sammenlignet med anden generations Power Swap Station. Begge udstyret med to laserradarer og to Nvidia OrinX-chips, tredje generation Power Swap Station har en samlet computerkraft på 508TOPS og er kompatibel med Automatic Summon & Swap funktionen, hvor stationen er i stand til at kommunikere med bilen og automatisk navigerer bilen for at fuldføre batteribyttet. Med en maksimal strøm på 650A og en maksimal effekt på 500kW tager det kun 20 minutter til at oplade 100 kWh-batteripakken fra 10 % til 80 %.

Den årlige event NIO Day viser NIO's engagement som en brugerdefineret virksomhed, men også den mest intensive realisering af NIO-brugerfællesskabet. Brugere spiller hovedrollerne i NIO Day. I år blev værtsbyen Hefei udvalgt af brugere blandt 10 nominerede byer. Panelet bestod af mere end 95.000 brugere i NIO-fællesskabet. Tusindvis af brugere er involveret i samskabelsen af NIO Day, der tæller personale, frivillige og optrædende. På initiativ af Anhui Charity Federation og NIO Users Trust, var der et velgørenhedsmarked ved eventet, der var åbnet hele dagen for NIO-brugere og borgere i Hefei. Alt salget på markedet blev doneret til Anhui Charity Federation, og markerer NIO's måde at give tilbage til samfundet på.

William Li, grundlægger, formand og administrerende direktør for NIO, takkede de næsten 300.000 brugere for deres støtte, kærlighed og tillid til NIO. "Feel the light - det skinner på os med optimisme, venlighed og håb. I 2023 fortsætter vi de gode takter i NIO-fællesskabet og vi vil fortsætte med at bringe produkter, teknologier og tjenester globalt til oplevelser der overgår brugernes forventninger”. sagde Li.

Klik her for at hente flere billeder og video.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om NIO

NIO
NIONIO Inc. er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013 med missionen om at skabe en lykkelig livsstil.

NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier.

NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer såsom den industriledende batteribyt-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving as a Service eller ADaaS.

For mere information, besøg: www.nio.com.

Følg pressemeddelelser fra NIO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NIO

NIO ET7 vinder prisen ”Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards 202223.11.2022 08:50:19 CET | Pressemeddelelse

Den 23. november 2022, København – Kun få uger inden de første modeller bliver leveret til deres danske brugere, har NIOs fuld elektriske premium flagskibssedan, ET7, vundet prisen som ”Årets Teknologiske Frontløber” ved den prestigefyldte danske prisuddeling Auto Awards. I tirsdags lukkede NIO i øvrigt op for køb af ET7, som hidtil kun har været mulig at bestille igennem en subscription model. Head of User Development & User Relation Anja Bruun Meineche og Head of User Operations Rasmus Huus var på scenen og modtage prisen. Til at overrække prisen var Chefredaktør for Mobilsiden.dk Daniel Søgaard Hald, som var en del af den erfarne ekspertjury, der består af danske motorjournalister og andre bileksperter. Hertil ligger der også en offentlig afstemning bag den endelige bedømmelse, som har kåret NIO ET7 som vinderen af kategorien. Det var i et stærkt felt af nominerede fra bl.a. Mercedes Benz, Tesla og VW, at NIO ET7 løb med titlen som ”Årets Teknologiske Frontløber”. Prisen bliver give

NIO åbner op for køb på europæiske markeder21.11.2022 17:30:00 CET | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige har nu mulighed for at købe alle tre NIO-modeller; ET7, ET5 og EL7 Levering af bilerne fra købsmuligheden begynder i 2023 ET7 forsalgspris starter fra 683.900 DKKForsalgspriserne på ET5 starter fra 423.900 DKK og EL7 fra 723.900 DKK Den 21. november 2022, København – Det smarte elbilfirma NIO har afsløret yderligere detaljer for køb af alle tre modeller, ET7, ET5 og EL7 i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. NIO vælger nemlig, udover abonnementsmodellen, også at tilbyde købsmuligheden i Europa fra i dag, den 21. november. NIO annoncerer, at flagskibssedan ET7 er tilgængelig fra 683.900 DKK. NIO bekræfter også, at forsalgspriserne for den mellemstore smart elektriske SUV EL7, starter ved 723.900 DKK, og den mellemstore smarte elektriske sedan, ET5, starter ved 423.900 DKK (ekskl. batteri). Til disse priser har brugerne mulighed for at leje Battery-as-a-Service (BaaS) eller for en merpris købe bilen med batteri. Batteriet på 75 kWh vil væ

NIO ET7 får fem stjerner i Euro NCAP og Green NCAP-tests16.11.2022 15:28:01 CET | Pressemeddelelse

NIO ET7 er en af de sikreste biler i sin klasse NIO ET7 opnår 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien barnesikkerhed, 73% for fodgængersikkerhed og 95% for sikkerhedssystemer NIO ET7 opnår næsten topscore for energieffektivitet, emissioner og energiforbrug - en 'meget høj' 9,6/10 i både lavt energiforbrug og lavt drivhusgasindeks (GHG) i Green NCAP-test Den 16. november 2022, København – Flagskibssedanen ET7 fra det globale elektriske smartbilfirma NIO, sikrede sig en maksimal femstjernet vurdering i de seneste Euro NCAP-sikkerhedstests. ET7, der nu er tilgængelig i Europa, scorede 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien børnesikkerhed, 73% for fodgængere og 95% for sikkerhedssystemer. Det sker efter et lignende femstjernet resultat for ES8 SUV sidste år. ET7 sikrede sig også en yderligere femstjernet rating i de seneste Green NCAP-resultater, den højest mulige score under den seneste bæredygtige bedømmelse. Den højtydende flagskibssedan blev tildelt næsten maksim

NIO ekspanderer til det europæiske marked med lanceringen af tre bilmodeller og en innovativ abonnementsmodel8.10.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige kan snart vælge mellem tre modeller med første levering af ET7 i næste måned Ny, fleksibel NIO abonnementstjeneste designet til at fremme brugen af elbiler Der forventes at blive bygget 20 Power Swap Stationer i Europa i 2022 København, d. 7. oktober 2022 – Ved dagens europæiske lanceringsevent i Berlin afslørede elbilsproducenten NIO detaljer om kommende produkter og tjenester for Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. De tre nye modeller ET7, EL7 og ET5, alle afledt af NIO NT2-platformen, vil snart være tilgængelige sammen med innovative abonnementsmodeller for at fremme brugen af ​​elbiler. Lige som i Norge vil NIO tilbyde en model direkte til forbrugeren til servicering med innovative produkter og tjenester. Hertil ønsker NIO at opbygge et fællesskab og en livsstil, der har til formål at levere en premium brugeroplevelse. NIO annoncerede under eventen i Berlin, at high-performance flagskibssedanen ET7 kan bestilles i Tyskland, Holland

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye