Frederikshavn Kommune

MOVE NORTH: 100 CV'er på to uger

Del

Frederikshavn Kommunes tiltrækningskampagne er i fuld gang – og den virker. 100 højtuddannede har på kampagnens to første uger henvendt sig og uploadet sit CV på kampagnesitet MOVENORTH.dk

Tiltrækningskampagnen MOVE NORTH er kommet rigtig godt fra start. Kampagnen, der skal gøre højtuddannede opmærksomme på de karrieremuligheder, der findes i virksomheder i Frederikshavn Kommune, har allerede fået tilsendt 100 CV. CV’erne bliver nu gennemgået og flere er sendt videre til relevante virksomheder til nærlæsning, så de selv kan vurdere mulighederne for at finde deres nye medarbejdere. Samtidig er antallet af job på hjemmesiden MOVENORTH.DK fortsat stort.

”Vi oplever stor interesse både fra højtuddannede og fra virksomheder, og der kommer løbende nye job til, så vi synes vi har fået en god begyndelse på det her lange seje træk, som vi kalder det, at tiltrække arbejdskraft og tilflyttere til Frederikshavn Kommune. Vi er begyndt med den teknisk og maritime branche, men der er jo rigtig mange virksomheder, som kan tilbyde karrieremuligheder i mange forskellige brancher. Ved første gennemgang af de mange henvendelser, kan vi se at hvis man som virksomhed mangler højtuddannet arbejdskraft, så er man meget velkommen til at kontakte mig, for så kan det være at flere af de mange CV kan blive delt ud. Det er vigtigt at huske hinanden på, at vi både som virksomheder og som kommune, at vi er sammen om at gøre indsatsen til en succes,” siger Kåre Holdt Madsen, der er ansat som tiltrækningskoordinator, kaldet mover, i Frederikshavn Kommune.

Moveren, der netop er ansat, skal sideløbende arbejde med at skabe virksomhedsnetværk og yderligere indsatser for at komme i kontakt med potentielle tilflyttere og arbejdskraft.

Se mere på https://www.facebook.com/movenorth.dk og https://movenorth.dk/

For yderligere oplysninger kontakt:

Kåre Holdt Madsen, tiltrækningskoordinator Frederikshavn Kommune, +45 2114 6506

Nøgleord

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum