Mød vores nye CFO – Toni Brandenhoff

Del

Vi er glade for at kunne dele nyheden om, at Toni Brandenhoff har takket ja til at blive vores nye CFO.

Toni kommer fra en række ledende økonomistillinger senest i en rolle som Group CFO hos Via Biler i Aarhus. Han har tidligere været Group CFO hos Cryos International, Head of Global Transformation hos STARK, og har siddet i en række forskellige økonomiroller hos Arla Foods i Danmark og Sverige. Toni har en uddannelsesmæssig baggrund fra BSS i Aarhus og har desuden en master i ”It og organisation” fra 2021.

Toni har lige siden sin tid på studiet været optaget af, hvilke tendenser man vil se i fremtiden. Allerede i 2007 skrev han speciale om den budgetløse virksomhed, hvor budgettet ikke er et mål i sig selv men et middel, og blev her klogere på, hvordan de budgetløse virksomheder klarede sig bedre end deres ligesindede i markedet.

Han er velbevandret i digital transformation, it-strategi og forretningsudvikling i SMV-segmentet. Han skrev sit speciale på masteren om den ambidekstrale virksomhed, der så at sige kan bruge højre og venstre hånd lige godt - altså mestrer både drift og udvikling.

- Driften vinder altid. Formår du ikke at frigøre dig af den, lykkes du aldrig med strategiplaner og at eksekvere på dem. Så jeg går meget i op i: Har vi tid, ressourcer og båndbredde nok til det, vi vil? Mit perspektiv er, hvordan får man strategien eksekveret, så man går på arbejde og gør en forskel. Des mere overlap der er mellem virksomhedens retning samt medarbejdernes motivation og behov, des bedre match og glade medarbejdere bliver der.

Toni har erfaring i at lede på baggrund af motivation – og det er ikke en erfaring, han bare har læst sig til. Udover at have rykket væsentligt på de virksomheder, han har været hos, så er han privat far til fire, har været med til at starte Team Rynkeby op, været i militæret og været en del af spejderbevægelsen.

Vi ser frem til at byde Toni velkommen!

Billeder

Information om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet
Åbogade 34 · Rued Langgaards Vej 7
8200 Aarhus N · 2300 København S

+45 70 27 70 12https://alexandra.dk

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

 
 

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

AR-teknologi træner mejerister fra hele Norden i digital beslutningsstøtte15.9.2022 09:51:21 CEST | Pressemeddelelse

Alexandra Instituttet har i samarbejde med FORCE Technology og Kold College i Odense bygget en digital tvilling af et pasteuriseringsanlæg, som står for varmebehandling i et mejeri. Det gør op med den traditionelle måde at interagere med produktionen. I stedet for at du styrer maskinen via en skærm med knapper, så kan du gå rundt i produktionen i augmented reality og tage status på maskinernes tilstand.

Digitalt værktøj sparer tid og øger kvaliteten hos hjemmeplejefirmaer3.8.2022 14:00:43 CEST | Pressemeddelelse

Manglende overblik og koordinering er blandt de største tidsrøvere for hjemmeplejesektoren. En it-løsning, der er udviklet af Alexandra Instituttet med inddragelse af en række hjemmeservicevirksomheder, gør det langt nemmere at flytte rundt på aftalerne med borgerne. Virksomhederne har dermed kunnet vinke farvel til gule sedler, overtegnede whiteboards og et puslespil af udprintede vagtplaner.

Vi vil hylde produktionsvirksomheder, der har fremmet bæredygtighed gennem øget digitalisering – er det jer?18.5.2022 13:42:47 CEST | Pressemeddelelse

Vi vil gerne bringe jeres gode historier frem i lyset, så I produktionsvirksomheder, der allerede er godt i gang med digitalisering og bæredygtighed, kan inspirere andre virksomheder. En datadrevet bæredygtig omstilling af produktionsindustrien er ikke bare en nødvendighed, hvis vi skal reducere CO2-udledningen med 70% i 2030, det kan samtidig styrke virksomhedernes vækst og konkurrenceevne. Hvis vi får de gode historier frem i lyset, vil andre tænke ”hvis de kan, så kan jeg også” og dermed spredes ringene i vandet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum