Asento Media ApS

Mistet data? Du er ikke tabt endnu!

Del

Det er vidst ingen hemmelighed, at flere og flere ting begynder at foregå bag skærmen. Det er de fleste ting, vi efterhånden kan gøre fra vores computere – og det gælder både i privaten og på arbejdet. Men det betyder også, at færre og færre ting er fysiske. Al vores data, som inkluderer systemer, data, oplysninger, billeder og meget mere, ligger nu urørligt på en disk. Selvom der er stor sikkerhed i det, så går det sommetider galt!

Mistet data er ikke altid tabt

Til trods for, at der findes et hav af fordele, når det kommer til, at vores verden er blevet mere online og tingene er gemt i “the cloud”, så er der altid problemstillinger, vi gerne vil være foruden. Det kan f.eks. være, når ting vi har på drev, online eller andetsteds, som ikke fysisk er tilgængelige, mistes. Men heldigvis, som tingene bliver mere online og håndgribelig, så er der også løsninger på de problemer, der medfølger. Så selvom at din verden kort kollapser og det føles som om, at alt er mistet, så findes der oftest en løsning.

Hvem skal jeg tage fat i, hvis jeg mister data?

Hvad end du har mistet billeder på din telefon, du er kommet til at slette vigtige dokumenter eller du har brug for raid data recover - løsningen er der, men du skal have fat i en professionel. Er uheldet ude, så følg nedenstående:

  • Prøv ikke at redde dataen selv. Er du ikke professionel eller har nogen ide om, hvad du laver, så lad det være, som det er! For sagen er den, at jo flere ting du trykker på eller smarte tricks du har fundet på en Youtube, kan gøre mere skade end gavn.
  • Derfor gælder samme regel også, hvis det er en af dine diske, den er galt med. Begynd ikke at tage den ud. Gør du det, kan det faktisk gå så galt, at alt data bliver destrueret.
  • Sidste ting, du ikke bør gøre, er: Begynd ikke at genopbygge filsystemer, hvor defekte diske er monteret. Der er sjældent en succeshistorie involveret og du kan risikere, at din data forsvinder for altid.
  • Næste skridt, når du har gjort ovenstående (eller nærmere undladt), er at finde frem til en professionel, der netop er ekspert inden for det problem, du oplever med din computer. En hurtig Google-søgning og du vil finde frem til de bedste i dit område.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum