DSK - De Samvirkende Købmænd

Mere brændstof til DSK

Del

Circle K er medlem af De Samvirkende Købmænd

250 convenience-butikker i Circle K har meldt sig ind hos brancheorganisationen De Samvirkende Købmænd, DSK, som nu har flere medlemmer end i de seneste 25 år.

Med udvidelsen af medlemskredsen tæller DSK nu 1.450 medlemmer fordelt på tre hovedgrupper; supermarkeder med bl.a. MENY, SPAR og Løvbjerg, discountbutikkerne REMA 1000, KIWI og ABC Lavpris samt conveniencebutikkerne 7-Eleven og nu også Circle K.

Circle K, der er en fusion af de gamle Statoil-butikker og en betydelig gruppe af Shell-stationer, har som andre butikker med salg af fødevarer stort fokus på fødevaresikkerhed. Det er en væsentlig grund til medlemskabet af DSK.

- I forhold til vores strategiske arbejde med sundhed, sikkerhed og miljø er det naturligt for Circle K at udvide samarbejdet med DSK. Vi kan drage fordel af faglig rådgivning inden for bl.a. egenkontrol og andre sundheds- og sikkerhedsmæssige fokusområder, siger Senior Director Market Development Mette Uglebjerg, Circle K.

Hun tilføjer, at det også er vigtigt for Circle K at have en partner, der arbejder aktivt for at sikre rimelige rammevilkår for branchen.

- Vi er glade for at byde Circle K velkommen og ser frem til at yde faglig rådgivning og sparring. Samtidig ser vi medlemskabet som en styrke i forhold til det erhvervspolitiske område. Jo flere, der står sammen om DSK, desto større gennemslagskraft får vi som brancheorganisation, siger adm. direktør John Wagner, DSK.

Yderligere oplysning hos adm. direktør John Wagner, DSK, mobil 2023 26216 og Senior Director Market Development Mette Uglebjerg, Circle K., mobil 2120 5375

 

Nøgleord

Kontakter

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum