Asento Media ApS

Malere med erfaring er det sikre valg

Del

Går du med en ide om, at nu skal det være! Det store malerprojekt I længe har ønsket jer derhjemme – det skal ske nu! Men ligesom mange andre danskere, så sidder du med tanken om: Hvordan vælger jeg den rette maler? Mere specifikt, hvis du er fra København: Hvordan vælger jeg den rette maler i København? Det er nemlig meget tillid, der skal gives til en anden, når det kommer til store projekter, der skal gøres ordentligt og professionelt. En af de populære malere i København, som både har troværdigheden og erfaringen med sig, er Malermester Mr. Rasmussen. 

Kan hjælpe med flere typer malerprojekter 

Malermester Mr. Rasmussen har mange års erfaring inden for enhver type maleropgave. Det betyder, at til trods for et kompliceret projekt, så er det en opgave, der kan udføres. Der kan nemlig være flere grunde til, at du har brug for en maler derhjemme. Sommetider er det i forbindelse med ønskede projekter og andre gange kan det skyldes en tidligere vandskade, som har ødelagt tidligere maling. Grundene kan være mange og til fælles har det hele, at man ønsker et færdiggjort arbejde, der levede op til sine forventninger.

Mere end bare en maler  

Hos Malermester Mr Rasmussen er du sikret en god oplevelse. En af de ting, de brander sig selv på, er, at de også tager hånd om de ualmindelig opgaver. Det er altså mere end blot en maler, du får fat i. De står nemlig til rådighed både før og efter opgaven og sørger for de opgaver, der skal ordnes i samme forbindelse. Du kan altså trygt læne dig tilbage og lade de professionelle tage over. Med deres mange års erfaring, har de været ude i mange hjem. Det betyder, at opgaver fra maling af facader, trappe, køkken eller badeværelse er ingen årsag. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker maling ifm. din flytning, vand- eller forsikringsskader eller udendørs maling. Ingen opgave er hverken for lille eller stor. 

Hjælper dig til sparring eller inspiration 

Du behøver heller ikke at have det hele planlagt, inden du tager fat i Malermester Mr Rasmussen. Går du med nogle tanker, men ved ikke, hvorvidt det er muligt eller ej? Så tager du blot fat i ham! Han hjælper dig med inspiration og sparring til de bedste løsninger, som du og din familie kan blive glade for – og som passer til netop jeres hjem. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum