Dansk Boligbyg

Mads Undall-Behrend er ny projektleder i Aalborg

Del

Mads Undall-Behrend er startet som projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Han har de seneste 20 år arbejdet som henholdsvis bygningskonstruktør, entrepriseleder og projektleder hos en tegnestue i Hjørring, der tegnede Frydkjær Huse, hos Arne Andersen i Vrå, HP Byg i Aalborg og hos Enemærke & Pedersen.

Mads Undall-Behrend er startet som projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Billede kan frit benyttes.
Mads Undall-Behrend er startet som projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Billede kan frit benyttes.

Hos sidstnævnte var Mads med til at etablere afdelingen i Aalborg, og her fungerede han som fagchef og mentor for projektlederne. I en femårig periode var han også selvstændig med egne tømrere, murere og kloakmestre i en 30 mand stor virksomhed.

Han er 49 år, uddannet tømrer og senere bygningskonstruktør og kloakmester.

For Mads Undall-Behrend er det at komme til Dansk Boligbyg næsten som at komme hjem, da han tidligere har arbejdet sammen med flere af sine nye kolleger i Aalborg-afdelingen. Han føler sig også godt hjemme i det store projekt, PH Park i Hørsholm, som han er blevet involveret i hos Dansk Boligbyg – et projekt, hvor der bygges nye ejerboliger i form af punkthuse og rækkehuse på en gammel sygehusgrund. De 250 boliger i det store projekt skal stå færdige i december 2023. De bygges for Calum, som Mads Undall-Behrend også tidligere har samarbejdet med.

Mads Undall-Behrend bor i Hjørring med hustruen Janne, med hvem han har fire sønner på 22, 20, 17 og 12 år. De tre yngste bor hjemme, mens den ældste er flyttet i en ungdomsbolig i en ejendom i Aalborg, som faderen har medvirket til at bygge for Calum.

I fritiden kører Mads Undall-Behrend inlinere og er med i bestyrelsen i ”Vi ruller i Hjørring”. Desuden kører han og familien også gerne rundt i det meste af Danmark og Europa, så familiens yngste der danmarksmester og med i Team Danmark- Rullesport Danmark, hvor han træner inlinere og måske senere hen komme til at gøre sig i hurtigløb på is-skøjter. Udover dette nyder han at være far til fire og bruge en del tid i køkkenet.

Nøgleord

Kontakter

Flere informationer hos:

Executive Assistant Lilli-Anne Mastellone, Dansk Boligbyg, på 3060 3492 eller lam@dbb.as

Seniorkommunikationsrådgiver John Thorup, Grønbech, på 2880 0555 eller jot@groenbech.com

Billeder

Mads Undall-Behrend er startet som projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Billede kan frit benyttes.
Mads Undall-Behrend er startet som projektleder hos Dansk Boligbyg i Aalborg. Billede kan frit benyttes.
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Styrker teamet med erfarne profiler i Østdanmark5.4.2022 08:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Arne Becker bliver fra 1. maj regionsdirektør og dermed frontfigur for Dansk Boligbygs team og aktiviteter i Østdanmark. Samtidig er det 25-mand store team i Roskilde også blevet styrket med en erfaren afdelingsleder, mens rekrutteringen af endnu en afdelingsleder er i gang. Målet er at udvikle forretningen med et øget fokus på samarbejder med større institutionelle bygherrer og videreudvikle leverancerne inden for fremtidens boligbyggeri.