Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller styrker forretningen med nyoprettet stilling

Del

Anders Riis Westergaard, 30 år, er fra 1. oktober kommerciel chef for forretningsudvikling hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Stillingen som kommerciel chef for forretningsudvikling er nyoprettet. Anders Riis Westergaard får, som titlen antyder, ansvar for at udvikle forretningen, så Lemvigh-Müller bliver så effektiv, produktiv og lønsom en virksomhed som muligt.

Anders Riis Westergaard er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab fra CBS. Han kommer fra en stilling som Head of Controlling samt Commercial Team i byggemarkedskæden Optimera, hvor han var en del af den øverste ledelse. Privat bor han sammen med sin kæreste på Vesterbro.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist og tilbyder produkter og services til installationsbranchen, forsyningssektoren, industrien og byggebranchen Læs mere på www.lemu.dk

 

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum