Krifa er klar til forsøgsordning

Del

Hos a-kassen Krifa er man begejstrede over den nye aftale på beskæftigelsesområdet, hvor det bliver nemmere at se mennesket før systemet.

Pressebillede, Marianne Ehlers
Pressebillede, Marianne Ehlers

- Vi er meget positive over for det nye udspil. Det er den vej, vi har arbejdet mod længe, og vi vil gerne lege med.

Sådan lyder det fra Marianne Ehlers, der er beskæftigelseschef i a-kassen Krifa.

- Det glæder os, at det bliver nemmere for a-kasser at se mennesket før systemet, som jo er en af vores mærkesager, siger Marianne Ehlers.

Meget erfaring
I Krifa har man i mange år arbejdet med en tidlig indsats over for ledige. For tre år siden var a-kassen med i en anden forsøgsordning, der hed ”Den gode samtale”, som netop gik på at møde medlemmerne, hvor de var. De obligatoriske samtaler kunne både være korte og lange – og de kunne foregå over Skype eller hos a-kassen alt efter behov.

- Der var rigtig mange gode erfaringer fra den forsøgsordning. Det mærkelige var så, at der kort efter kom en beskæftigelsesreform, som strammede i stedet for at løsne. Men så er det godt, at det kommer nu, siger beskæftigelseschefen.

Mere ansvar
Krifa har tænkt sig at søge om at være med i den forsøgsordning, som de første tre måneder giver a-kasserne mere ansvar over for de ledige og jobcentrene mindre.

- Vi ved rigtig meget om at få ledige i job – og især om at få dem på den rette hylde, hvor de kan få god arbejdslyst, siger Marianne Ehlers.

For mere information

Marianne Ehlers, beskæftigelseschef i Krifa, tlf: 25444055 mef@krifa.dk. Se også vedhæftede pressebillede.  

Pressekoordinator Fie Rødkjær Møller, tlf: 51381898 frn@krifa.dk  

Nøgleord

Billeder

Pressebillede, Marianne Ehlers
Pressebillede, Marianne Ehlers
Download

Information om Krifa

KrifaFølg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum