Krifa

24.000 på venteliste til at finde fællesskaber – nyt samarbejde giver lokale adgang

Del

Fra i dag vil Krifas aarhusianske medlemmer få adgang til den populære fællesskabsplatform Boblberg. De to samarbejdspartnere vil mindske ensomhed og øge trivslen for aarhusianere

Jane Heitmann, formand, Krifa
Jane Heitmann, formand, Krifa

Det kan være ensomt at være jobsøgende. Der er ingen at sige godmorgen til ved kaffemaskinen, og mange savner andre ledige at spare med om ansøgninger og de op- og nedture, der følger et ledighedsforløb.

Derfor har fagbevægelsen Krifa teamet op med fællesskabsplatformen Boblberg for at give medlemmerne adgang til at finde ligesindede – uanset om de søger andre ledige at spare med eller nye venner til kulturoplevelser.

Alene i Aarhus står 24.000 på venteliste til at få adgang til platformen.

- Det giver så god mening for Krifa at samarbejde med virksomheder som Boblberg, der også brænder for at fremme trivsel blandt danskerne, lyder det fra Jane Heitmann, der er formand i Krifa.

Fædregrupper og tilflyttere
Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke fællesskaber man kan finde på Boblberg. Det kan være faren på barsel, der savner en fædregruppe, tilflytteren, der mangler en at drikke et glas vin med - eller hvis man er ramt af stress.  

- Ensomhed kan gå hårdt ud over ens overskud og mod på livet, og det gør en kæmpe forskel at have nogle at dele sorger, glæder og interesser med. Og på sigt kan det fællesskab måske være med til at forhindre en stresssygemelding, siger Krifa-formanden og fortsætter:

- Det betyder enormt meget at kunne spejle sig i andre og få støtte, grin og gode råd.

Stor efterspørgsel i Aarhus
Hos Boblberg er man også begejstret for det nye samarbejde.

- Krifa går op i trivsel hos medlemmer og i samfundet generelt, og det samme gør vi. Og vi glæder os til at se, hvilke fællesskaber der blomstrer ud af samarbejdet, siger Anders Vestergaard Stæhr, der er medstifter af Boblberg.

Virksomheden oplever en enorm efterspørgsel i Aarhus-området, hvor Krifa også har hovedsæde. Derfor begynder samarbejdet i dét lokalområde. Boblberg har aftaler med en del kommuner, men ikke Aarhus.

- Aarhusianerne er virkelig vilde med den fleksible måde at søge fællesskaber på. At man ikke skal vente på en opringning fra andre eller stå på en venteliste. Man kan selv finde lige det, man mangler i sit liv. Og man kan gøre det, mens man har modet, lysten og behovet, siger Boblberg-stifteren.

Nøgleord

Kontakter

Links

Om Kristelig Fagbevægelse

Krifa er en tværfaglig organisation for danske lønmodtagere og har mere end 185.000 medlemmer. Krifa arbejder hver dag for at fremme arbejdslysten blandt medlemmer, medarbejdere og i samfundet generelt – og det er integreret i alt, hvad organisationen gør. Krifa arbejder mod at blive en moderne arbejdslivsbevægelse ved at se det enkelte medlem og udfordre den klassiske opfattelse af en fagforening og a-kasse.

Følg pressemeddelelser fra Krifa

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krifa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye