+VonBülow.co

Københavnsk advokatkontor med speciale i tvistløsning og fast ejendom udvider med kontor i Århus

Del

Det københavnske advokatfirma Bremer Advokater åbner nu kontor i Aarhus C.

Bremer Advokater åbnede sit første kontor i København i 2013 og har siden da udviklet sig i størrelse, både i forhold til antallet af medarbejdere og kunder. Advokatkontoret yder rådgivning til private såvel som erhvervskunder, og er specialiseret indenfor:

  • Retssager, herunder hestesager og naboretssager
  • Fast ejendom og bolighandler
  • Bodeling og skilsmissesager
  • Familieret i bred forstand
  • Inkassosager

”Udvidelsen sker som følge af en kontinuerlig tillid fra vores klienter, som har medført vækst i både klient- og sagstilgang”, forklarer partner og advokat Alexander May-Worre, som også er bestyrelsesmedlem i foreningen Danske BOLIGadvokater.

Advokatkontoret arbejder med både danske og udenlandske klienter. Særligt det stærke specialefokus og de engelsksprogede markeder har været med til at sikre udviklingen i virksomheden, som i dag tæller syv medarbejdere.

”Vi er derfor stolte af, at vi nu kan servicere vores klienter i både Århus og København, og vi glæder os utrolig meget til at udvikle forretningen i Jylland”, siger Alexander May-Worre.

Advokatfuldmægtig Kristina Karstensen, som vil være med til at udvikle forretningen i Århus, supplerer yderligere: ”Det er vores målsætning, at vi indenfor en periode på 6-12 måneder vil have udbygget vores århusianske afdeling med yderligere 1-2 medarbejdere”.

Bremer Advokater glæder sig til at byde både nye og eksisterende klienter velkommen på det nye kontor beliggende på Bødker Balles Gård 15, 8000 Århus C.

Nøgleord

Kontakter

Alexander May-Worre

Telefon: +45 26 37 33 66
Mail: aw@bremeradvokater.dk

Billeder

Information om +VonBülow.co

+VonBülow.co
+VonBülow.co
For Bremer Advokater
8000 Aarhus C

70 23 70 50https://bremeradvokater.dk/

VI ER BREMER ADVOKATER

Fra vores kontorer, som begge er beliggende helt centralt i København og Aarhus, arbejder vi hver dag med klienter, der søger rådgivning og juridisk bistand indenfor vores specialiserede områder. Det har vi gjort siden 2015, og det er det, der får os op om morgenen. Med en stor respekt for at hver situation er unik, udøver vi juridisk rådgivning, vejledning og sagsbehandling. Det betyder, at hos os er det altid er dig, der er i fokus.

Følg pressemeddelelser fra +VonBülow.co

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra +VonBülow.co

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum