Asento Media ApS

Kender du dit ansvar som bilejer i Danmark?

Del

Som bilejere i Danmark er det dit eget ansvar at kende love og regler, når det kommer til håndtering af din bil. Det gælder, hvad end det er på vejen, ifm. kørsel af trailer eller når det kommer til f.eks. skrotning af din bil. Det er op til dig at have undersøgt, om alt er registreret, som det skal. Det er f.eks. også dit ansvar at sikre, at du kører i en forsvarlig bil, der har gennemgået de ting, den skal for at kunne godkendes.

Mange kender ikke til skrot reglerne

Et af de områder, hvor danskernes viden ikke er helt opdateret, er, når det kommer til skrot af bilen og hvad der ellers medfølger. Mange tænker ikke meget over det og for dem handler blot om at komme af med sin bil hurtigst muligt for et vis sum penge. Men der er flere regler end som så og ting, du som bilejere bør være opmærksom på.  

En af de ting, som flere ikke ved, er, at det faktisk ikke er lovligt med skrotbiler stående på egen ejendom. Men hvad er en skrotbil egentlig? Og hvornår defineres din bil som skrot?

Hvad er en skrotbil? 

Der er flere ting, der gør, at din bil er en såkaldt skrotbil. 

  • Når bilen ikke længere kan repareres, så det økonomisk set kan betale sig. 
  • Efter syn af bil skal din bil kunne godkendes. Går den ikke igennem syn, er det kun tilladt at køre fra synshal til værksted og tilbage igen. Vurderes det der, at den ikke kan repareres, så er næste skridt en tur til skrothandleren og få skrotpræmie
  • Hvis din bil står ubrugt i mere end 6 måneder – og med intet tegn på, at den skal i gang foreløbigt. 
  • Når din bil er indleveret ved ophugger, anses det som en skrotbil. 

Det er dit ansvar hele vejen

Som dansker er det dit ansvar, hvis din bil skal skrottes, at du får den skrottes på korrekt vis. På korrekt vis menes der, at det er din ansvar, at du får den skrottet på en ansvarlig måde. Det vil sige, at du skal sørge for at få den skrottet hos en autoophugger, der gør det på en ansvarlig måde. Stedet skal altså være certificeret og godkendt. Det skyldes den store forureningsfare, der er ved at skrotte en bil. Det er altså vigtigt, at din bil bliver håndteret korrekt for mindst muligt skade for miljøet. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum