Asento Media ApS

Kend vigtigheden af tømning af din fedtudskiller

Del

Kender du til vigtigheden af at have en fedtudskiller derhjemme? Hvis ikke, så er du ikke den eneste. Og det er til trods for, at det faktisk er lovpligtigt inden for bestemte erhverv. Men en ting er at anskaffe sig en fedtudskiller, den anden er, at den også skal vedligeholdes, for at det fungerer.

Hvad er en fedtudskiller?

De fleste af os kender synet, når vi hælder fedtet fra panden ned i vasken og ser, hvordan fedtet bliver skilt fra vandet og faktisk har svært ved at komme ned i afløbet. Dette går heldigvis, fordi det er så små mængder af gangen og det er sikkert heller ikke hver dag, at vi bruger olie og fedtstoffer i vores madlavning.

Men er du i et erhverv, hvor mængden af fedt er væsentligt mere, så hjælper en fedtudskiller dig med at separere vandet og fedt fra hinanden, inden vandet løber videre ned i afløbet. Det er muligt, da fedt er lettere end vand og dermed flyder til overfladen i fedtudskilleren og samler sig der.

Hvorfor skal en fedtudskiller tømmes?

Hvorfor er tømning af fedtudskiller så vigtig? Der er flere grunde til, at en tømning af en fedtudskiller er vigtig - både for dig og naturen. Det er vigtigt for dig, da for meget fedt i din fedtudskiller kan bidrage til et forstoppet afløb, som i nogle tilfælde kan have en effekt på din arbejdsgang og sågar forsinke din dag. Oven i det kan du risikere, at det tilstoppede afløbsrør kan skabe oversvømmelser, som sommetider kan have en endnu større og længere effekt. Derfor er tømning af en fedtudskiller vigtig, da det kan minimere potentielle problemer.

Hvor ofte skal en fedtudskiller tømmes?

Reglerne ift. håndtering af fedtaffald er oftest meget strenge – og det gælder alle kommuner. Men regler, der gælder, hvor ofte en fedtudskiller skal tømmes, kan variere fra kommune til kommune. Her vil der oftest være krav om, som er bestemt ud fra den pågældende kommune, hvor ofte den skal tømmes. Desuden er der også mange kommuner, der kræver, at virksomhederne har lavet en fast tømningsaftale med en leverandør.

Hvem skal have en fedtudskiller?

Inden du bliver for nervøs, så er det ikke alle, der skal have en fedtudskiller. Hjemme i privaten er det ikke lovpligtigt, men det er det i blandt andet nedenstående erhverv:

  • Restauranter
  • Bagerier
  • Kantiner
  • Levnedsmiddelfabrikker

Ovenstående erhverv er steder, hvor der bliver lavet mad i store mængder og derfor vil der helt automatisk også være en del madfedt involveret i madlavningen.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Mistet data? Du er ikke tabt endnu!22.9.2022 10:23:07 CEST | Pressemeddelelse

Det er vidst ingen hemmelighed, at flere og flere ting begynder at foregå bag skærmen. Det er de fleste ting, vi efterhånden kan gøre fra vores computere – og det gælder både i privaten og på arbejdet. Men det betyder også, at færre og færre ting er fysiske. Al vores data, som inkluderer systemer, data, oplysninger, billeder og meget mere, ligger nu urørligt på en disk. Selvom der er stor sikkerhed i det, så går det sommetider galt!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum