Asento Media ApS

Kæledyr hjælper på børns udvikling

Del

Har du haft et kæledyr før, eller har du et nu, så ved du allerede, hvor stor en effekt det kan have på dit liv og hvor meget ekstra kærlighed et kæledyr kan betyde. De fleste af os ender oftest med at elske dem så højt, at det føles som et familiemedlem. Men kæledyr kan mere end blot give os uendelige mængder af kærlighed – det kan faktisk have en indflydelse på dit barns trivsel og udvikling.

Kæledyr fremmer børns udvikling 

Ja, kæledyr fremmer rent faktisk børns udvikling – både fysisk og følelsesmæssigt. Børn der bor med kæledyr gennem deres barndom, anses som mere empatiske og mindre bange – hvis de altså er vokset op med et kæledyr i hjemmet. Med kæledyr i hjemmet giver det børnene ansvar, da de oftest bliver inkluderet i kæledyrets liv – både ift. rengøring, gåture og sundheden af kæledyret. Alt sammen egenskaber, der senere hen kan bidrage og hjælpe dit barn til at tage mere ansvar og vise omsorg overfor andre mennesker. For kæledyr kræver meget omsorg og tålmodighed! Oftest er det også børnene, der har været med til at ønske sig et kæledyr i hjemmet og så giver det god mening, at de fra start er med til at opdrage og tage sig af det. Det er et stort ansvar for et barn, til trods for at der selvfølgelig er en forælder til steder, så giver det en ansvarsfølelse, der senere hen kan drages fordel af. 

Hobbydyr har også en positiv effekt på børn 

Det er klart – det er ikke alle, der har råd eller plads til et kæledyr som f.eks. en kat eller hund. Men er det tilfældet og ønsker du stadig, at dit barn skal lære om ansvar og omsorg for et andet dyr, så kan et hobbydyr være løsningen. Det er er blandt andet fisk eller skildpadder  og til trods for, at det ikke er dyr, du kan kæle med, som du kan med katte og hunde, så kommer der stadig masser af ansvar med det. Der er blandt andet regelmæssige fodring, der skal overholdes og et akvarium, der skal renses og rengøress. Alt sammen ting, der ikke kan sløses på, da det så vil have en påvirkning på dit hobbydyrs velvære. 

Så ønsker du at fremme dit barns udvikling på flere måder og hjælpe dem til at lære at tage ansvar, så kan et hobby- eller kæledyr være løsningen. Det skal dog understreges, at begge typer dyr er tidskrævende og skal ikke købes bare for sjov.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

Kender du dit ansvar som bilejer i Danmark?15.6.2022 14:52:06 CEST | Pressemeddelelse

Som bilejere i Danmark er det dit eget ansvar at kende love og regler, når det kommer til håndtering af din bil. Det gælder, hvad end det er på vejen, ifm. kørsel af trailer eller når det kommer til f.eks. skrotning af din bil. Det er op til dig at have undersøgt, om alt er registreret, som det skal. Det er f.eks. også dit ansvar at sikre, at du kører i en forsvarlig bil, der har gennemgået de ting, den skal for at kunne godkendes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum