Dansk Boligbyg

Jonas Groth Jensen er ny byggeleder hos Dansk Boligbyg Roskilde

Del

Jonas Groth Jensen er ansat som byggeleder hos Dansk Boligbyg i Roskilde. Jonas er uddannet bygningskonstruktør fra UCL – Lillebælts Erhvervsakademi og Professionshøjskole. I sin studietid var han i praktik som byggeleder i Odense-afdelingen, og praktikken blev hurtigt konverteret til en stilling som studiehjælp. Efter endt studietid er han nu blevet fastansat i Roskilde.

Jonas Groth Jensen er ny byggeleder i Roskilde. (Foto: Dansk Boligbyg)
Jonas Groth Jensen er ny byggeleder i Roskilde. (Foto: Dansk Boligbyg)

Jonas er for tiden tilknyttet en totalentreprise på Mariehjemmene i Helsinge, der er et plejehjem i 2 etager. Netop nu gør vi klar til levering af elementer, så vi kan opføre råhuset.

”Jeg har taget en studentereksamen, men skulle nok have taget en håndværkeruddannelse. Jeg har altid haft byggeprojekter i gang derhjemme, og er lige nu i gang med at støbe gulv og trække strøm til mit værksted. Jobbet som byggeleder her hos Dansk Boligbyg er 100% det rigtige. Her er gode kolleger og spændende arbejdsdage. Hver dag har nye udfordringer og oplevelser også er det fedt at have et stort ansvar. Jeg føler, at jeg sætter mit præg på fremtiden og laver byggeri, der betyder noget for mennesker,” siger Jonas.

Jonas er 25 år og er netop flyttet til Hillerød. I sin fritid spiller han fodbold og er i gang med at indrette det nye hjem. Derudover er han i gang med at varme op til at løbe maraton og arbejder ellers på at lære alle sine nye kollegaer at kende.

Nøgleord

Billeder

Jonas Groth Jensen er ny byggeleder i Roskilde. (Foto: Dansk Boligbyg)
Jonas Groth Jensen er ny byggeleder i Roskilde. (Foto: Dansk Boligbyg)
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg