Dansk Boligbyg

Jesper Schütt Nielsen er ny projektchef i Roskilde

Del

Jesper Schütt Nielsen er ansat som projektchef hos Dansk Boligbyg Roskilde. Jespers første projekt er Dommervænget i Roskilde, hvor Dansk Boligbyg opfører 89 boliger i blandet bebyggelse for Core Property Management.

Jesper Schütt Nielsen er ny projektchef hos Dansk Boligbyg
Jesper Schütt Nielsen er ny projektchef hos Dansk Boligbyg

Jesper er en erfaren entreprenør i byggeriet og har af to omgange bestredet stillingen som projektchef hos Adserballe & Knudsen. Han har også været afdelingsleder hos tømrerfirmaet Juul & Nielsen og var i en kort periode leder hos Byens Tag og Facade. Gennem en årrække var Jesper projektleder hos Aarsleff. Her var han bl.a. med til moderniseringen af Vester Voldgade og stod også for ledningsomlægningen i forbindelse med Københavns Metrostation på Rådhuspladsen. I forbindelse med ledningsomlægning på Rådhuspladsen dukkede den gamle Vesterport op ved et tilfælde til stor glæde for arkæologerne, som fulgte ethvert spadestik på projektet.

Jesper satser på at blive hos Dansk Boligbyg, til han skal bæres ud: ”Her har jeg kun mødt rare og kompetente mennesker, så jeg forventer, at det bliver min sidste arbejdsplads,” siger han.

Jesper er bygningsingeniør fra København Teknikum, og bor i Københavns Nordvest-kvarter med sine to døtre på hhv. 12 og 15 år. Han har desuden en stor passion for havet og har en sejlbåd i Københavns Kalkbrænderihavn.

Nøgleord

Billeder

Jesper Schütt Nielsen er ny projektchef hos Dansk Boligbyg
Jesper Schütt Nielsen er ny projektchef hos Dansk Boligbyg
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg