Dansk Boligbyg

Jens Kildegård er ny projektchef hos Dansk Boligbyg i Roskilde

Del

Jens Kildegård har siden 2014 været projektchef på byggerier af plejehjem og boliger – både leje- og ejerboliger som tæt/lav og etagebyggeri - for Byggeselskabet Paulsen A/S, Stender Entreprise A/S og Arkitektgruppen A/S.

Jens Kildegård er ny projektchef hos Dansk Boligbyg
Jens Kildegård er ny projektchef hos Dansk Boligbyg

Jens har også stor erfaring med ledelse af større boligprojekter og kalkulation samt entrepriseledelse inden for tømrer-snedkerfaget fra sin tid hos MT Højgaard (Larsen & Nielsen).

Han er 51 år og udlært tømrer og bygningsingeniør fra DTU. Han er desuden uddannet befalingsmand fra Sergentskolen i Sønderborg.

Hos Dansk Boligbyg er en af de første opgaver for Jens Kildegård at være med på Mariehjemmet ”Helene” for NREP i Helsinge – et friplejehjem med 90 plejeboliger med tilhørende service-, fælles- og personalefaciliteter.

Jens bor sammen med sin familie i Greve og bruger blandt andet sin fritid på at motionere samt pleje hus og have – hvilket de seneste 10 år har været noget begrænset, fordi Jens har brugt meget tid som fodboldtræner, dels ungdomstræner i Greve, Karlslunde og Brøndbyerne IF samt tidligere endnu spillende seniortræner i HFC.

Billeder

Jens Kildegård er ny projektchef hos Dansk Boligbyg
Jens Kildegård er ny projektchef hos Dansk Boligbyg
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør godt 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Styrker teamet med erfarne profiler i Østdanmark5.4.2022 08:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Arne Becker bliver fra 1. maj regionsdirektør og dermed frontfigur for Dansk Boligbygs team og aktiviteter i Østdanmark. Samtidig er det 25-mand store team i Roskilde også blevet styrket med en erfaren afdelingsleder, mens rekrutteringen af endnu en afdelingsleder er i gang. Målet er at udvikle forretningen med et øget fokus på samarbejder med større institutionelle bygherrer og videreudvikle leverancerne inden for fremtidens boligbyggeri.