NIO

Invitation til NIO Day 2021

Del

Den 18. december 2021 er det NIO Day, og i år finder det sted på Olympic Sports Center i Suzhou i Kina, hvor NIO vil være vært for arrangementet. Vi vil gerne invitere dig til at deltage i streamingen af det spændende arrangement, som er den femte NIO Day nogensinde.

NIO lancerer elbiler og Power-Swap-Stations samt helt nye aktiviteter for NIO-fælleskabet i Tyskland og andre europæiske markeder i 2022. Ved arrangementet vil NIO fortælle om og uddybe en lang række spændende nyheder om virksomhedens globale forretning, som vil efterlade en varig indvirkning på elbilmarkedet, så der burde være masser af gode historier at dele.

Streamingen af eventet finder sted lørdag den 18. december 2021 med start kl. 12:00 CET. Hvis du har lyst til at deltage, bedes du kontakte Morten Svan fra Harbinger Public Relations på morten.svan@harbinger.dk.

I løbet af lørdag eftermiddag vil der blive udsendt pressemateriale med nyhederne fra NIO Day.

I forbindelse med NIO Day har vi mulighed for at tilbyde dig et en-til-en-interview med Vice President for NIO Europe, Hui Zhang, i den efterfølgende uge, som kan fortælle om planerne for den europæiske udrulning. Skulle det have interesse bedes du ligeledes kontakte Morten Svan fra Harbinger Public Relations på morten.svan@harbinger.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om NIO

NIO
NIONIO Inc. er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013 med missionen om at skabe en lykkelig livsstil.

NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier.

NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer såsom den industriledende batteribyt-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving as a Service eller ADaaS.

For mere information, besøg: www.nio.com.