Asento Media ApS

Intempus har knækket koden til en nemmere arbejdsdag

Del

Intempus har med deres app gjort det nemmere, for medarbejdere og ledere, at timeregistrere på farten. Det er slut med krøllede kvitteringer, sene aftener med udlæg, der skal nåes at registrere og generelt slut med for sene indberetninger, der først kommer med måneden efter.

Intempus har skabt en app, der gør hverdagen nemmere for virksomhedens medarbejdere. Den samler en masse papirarbejde til ét sted og pludselig er det det kun ét klik væk. Den nemme timeregistrering i appen gør, at medarbejderen nemt – og på ingen tid – kan registrere timer, materialer, udlæg, kørsel og andre udgifter, der måtte være. Slut med at skulle gemme kvittering i ugevis, før de kan sendes videre til den rette – et par klik og det er ordnet. 

Det er ikke kun medarbejderne, der nyder gavn af systemet

Det er ikke blot medarbejderne, der nyder godt at en sådanne løsning. Det er lige så vel ledere og ejere af virksomheder. Appen bidrager nemlig til et større overblik over forretningen, som det gør det svært at misse noget. Al data er nemlig samlet et sted og gør det mere overskueligt for virksomheden at holde øje med, hvordan timer er brugt og hvilke udlæg, der løbende dukker op. 

Hvilken effekt har det på arbejdspladsen?

Optimering på arbejdspladsen kan i starten være svært, men så snart nye systemer er lært og de føles velkendte, så kan det være en afgørende faktor for en nemmere arbejdsdag. Det er blandt andet ideen med Intempus’ timeregistrerings app. Hvad end du er kørende sælger eller kontoransat, så bliver al registrering nemmere. Det er altså slut med at komme hjem og komme i tanke om, at du glemte at aflevere en kvittering eller skrive dagens udgifter i en mail til din chef. Det kan gøres på farten, så det er opdateret. 

Det giver mindre stressede medarbejder, da de hele dagen let kan registrere og ikke skal vente til dagen er omme. Men det er lige så vel en fordel for administrationen, ledere eller ejere, der af gange normale årsager skal holde øje med, hvad der kommer og går – både rent økonomisk og lige så vel timemæssigt. Så gør det nemmere for jer selv og for medarbejderne med et værktøj, der kan bidrage til en nemmere hverdag, i en verden hvor der er nok at se til dagligt. Nogle gange behøver det ikke være mere kompliceret end det. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum