DI Trekantområdet

Hvordan fastholder vi Trekantområdet som knudepunkt for vækst?

Del

Hvordan fastholder og udvikler vi området som landets knudepunkt for vækst og jobskabelse? Svaret på det spørgsmål kommer borgmestre og erhvervsledere fra Trekantområdet nu med deres bud på. Det sker på det årlige Erhvervstræf i Dansk Industris regionalforening, DI Trekantområdet.

Pressen inviteres til
Erhvervstræf i DI Trekantområdet 2018,
Mandag den 28. maj, kl. 15,
My Garage, Wittrupvej 1,
7120 Vejle Øst

Knap 100.000 medarbejdere er beskæftiget i private virksomheder i Trekantområdet. Der er fart over feltet, og de seneste 3 år er beskæftigelsen i virksomhederne steget med ikke mindre end 8000 medarbejdere i de fire kommuner.

Med andre ord: det går godt. Men en række udfordringer trænger sig på. Infrastrukturen er under pres med især overbelastede motorveje. Samtidig bliver det stadig vanskelige at rekruttere medarbejdere med de rette kompetencer.

Muligheder og aktuelle udfordringer er på dagsordenen når først tre erhvervsledere og derefter områdets fire borgmestre drøfter, hvordan der fortsat kan skabes vækst og job i Vejle, Middelfart, Fredericia og Kolding.

Men virksomhedernes egen indsats for at uddanne tilstrækkeligt med arbejdskraft – bl.a. ved at tage flere lærlinge – er også på tapetet. Og traditionen tro uddeler DI Trekantområdet Årets Lærlingepris til en nyuddannet svend, som har gjort sig særligt bemærket med sin indsats og dygtighed på en af de lokale virksomheder.

På Erhvervstræffet præsenterer DI Trekantområdet sine nye regionale udviklingsstrategi med 29 konkrete forslag til at sikre væksten i området.

Læs mere og se hele programmet her

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent i DI Trekantområdet, Johan H. Pedersen, tlf. 4084 3207, e-mail jhp@di.dk, eller pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI Trekantområdet

DI Trekantområdet
DI TrekantområdetFor yderligere information om DI Trekantområdet:

Chefkonsulent Johan H. Pedersen
Mail: jhp@di.dk
Tlf. 3377 3781
Mobil: 4084 3207

Sekretær Vinnie Røslau 
Mail: vir@di.dk
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

Helle F. Andersen genvalgt som formand for DI Trekantområdet28.5.2018 15:19pressemeddelelse

Adm. direktør Helle F. Andersen, Exxit59 A/S er blevet genvalgt som formand for DI’s lokale bestyrelse i Trekantområdet. Helle F. Andersen tager dermed hul på sin anden hele periode som formand. Der var ligeledes genvalg til de to næstformænd Mejeridirektør Jørgen Greve, Arla Foods Amba og CEO Søren Maarssø, Tresu A/S. Følgende blev nyvalgt til bestyrelsen: Operations Director Jan Ditlevsen, ITW Construction Products A/S, Vice President Bjarne Søndergaard, Alfa Laval Kolding A/S, og HR direktør Thomas Bundgaard, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum