DI Trekantområdet

Erhvervslivet glæder sig over millioner til IT-uddannelser i Trekantområdet

Del

Det lokale erhvervsliv glæder sig over, at Syddansk Universitet nu har fået et ekstraordinært tilskud på 19,7 millioner kroner til at etablere nye uddannelser inden for IT og de såkaldte STEM-uddannelser(Science, technology, engineering & mathematics) i Vejle.

Bestyrelsesleder i DI Trekantområdet, Pia Jakobsgaard-Iversen, markedsdirektør i Rambøll.
Bestyrelsesleder i DI Trekantområdet, Pia Jakobsgaard-Iversen, markedsdirektør i Rambøll.

- Det er en meget glædelig nyhed, at det nu endelig er besluttet, at der placeres nye IT- og STEM uddannelser her i Trekantområdet. Virksomhederne i vores område har hårdt brug for dygtige IT-specialister, som kan stå for at udvikle nye digitale løsninger. Det gælder ikke mindst indenfor den grønne omstilling. 

- Derfor hilser vi det meget velkomment, at vi nu endelig kan komme i gang med at uddanne IT-specialister i Trekantområdet, siger bestyrelsesleder i DI Trekantområdet, Pia Jakobsgaard-Iversen, markedsdirektør i Rambøll.

Det er partierne bag den såkaldte udflytningsaftale, der står bag aftalen om at tildele det ekstraordinære tilskud til Syddansk universitet.

I sidste uge blev det offentliggjort, at der også kommer en helt nye kandidatuddannelse i Data Science på Syddansk Universitet i Kolding.

- Jeg er rigtigt glad for at der nu kommer helt nye universitetsuddannelser i både Kolding og Vejle, som retter sig målrettet mod de behov, virksomhederne har for dygtige, nye medarbejdere. Den eksplosive udvikling indenfor f.eks. kunstig intelligens, som vi har set indenfor det sidste år, vil betyde at behovet for dygtige IT-specialister vil stige, siger Pia Jakobsgaard-Iversen.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos regionalforeningskonsulent Morten Karlsbjerg, tlf. 29179440, e-mail: moka@di.dk, eller presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Bestyrelsesleder i DI Trekantområdet, Pia Jakobsgaard-Iversen, markedsdirektør i Rambøll.
Bestyrelsesleder i DI Trekantområdet, Pia Jakobsgaard-Iversen, markedsdirektør i Rambøll.
Download

For yderligere information om DI Trekantområdet: Chefkonsulent Morten Karlsbjerg Mail: moka@di.dk Tlf. 3377 3423 Mobil: 2917 9440 Sekretær Marianne Brock Elro Mail: mabe@di.dk Tlf. 3377 3498

Følg pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye