DI Trekantområdet

Kølesystemer fra trekantområdet er cool og vinder DI-pris

Del

Det er mere end cool at lave kølesystemer, der bidrager til den grønne omstilling. Derfor vinder virksomheden Energy Cool på Prins Georgs Kvarter i Fredericia DI Trekantområdets Initiativpris 2023.

Energy Cool har skabt et stærkt grundlag for vækst ved at tænke innovativt og skabe nye bæredygtige løsninger og derved hjælpe andre virksomheder med at blive mere bæredygtige. Virksomheden i Fredericia leverer energibesparende og miljøvenlige kølesystemer til bl.a. energi, fiber- og teleoperatører i både Danmark og i udlandet.

Med kølesystemer fra Energy Cool kan virksomhederne faktisk spare helt op til 95 procent af deres energiforbrug til køling og dermed på deres CO2 forbrug, hvilket gør Energy Cools kølesystemer til det mest energibesparende udstyr til køling og markedsleder indenfor området globalt.

I takt med den øgede digitalisering over hele verden, så er strømforbruget og dermed CO2 udledningen steget eksplosivt. Det er her Energy Cools kølesystemer kan nedbringe energiforbruget for bl.a. energi, fiber datacentre og teleoperatører.

Derfor får Energy Cool nu DI Trekantområdets Initiativpris i 2023.

Initiativprisen uddeles mandag den 18. december 2023 kl. 8.30 hos Energy Cool, Prins Georgs Kvarter 13, 7000 Fredericia.

Overrækkelsen vil blive foretaget af bestyrelsesleder for DI Trekantområdet Pia Jakobsgaard-Iversen, og borgmester Steen Wrist, Fredericia.

Pressen inviteres til at deltage ved overrækkelsen.

- DI Trekantområdets bestyrelse vil gerne anerkende Energy Cools innovative tilgang generelt. Men særligt ift. den grønne omstilling synes vi at virksomheden er virkeligt spændende. Det skal blive rigtigt spændende at følge Energy Cool fremover, siger bestyrelsesleder for DI Trekantområdet Pia Jakobsgaard-Iversen, markedsdirektør i Rambøll i Trekantområdet.

For at kunne øge produktionen af grøn teknologi byggede Energy Cool i 2022 en helt ny fabrik i Fredericia. Målet er at bygge grønne fabrikker flere steder i verden, der i sidste ende gør store globale virksomheder mere grønne. Fabrikken skal øge produktionen af lavenergitekniske grønne datacentre.

- Langt de fleste danske virksomheder er i disse år i fuld gang med at finde løsninger i forhold til den grønne omstilling. Det er virkeligt et område, hvor virksomhederne tager ansvar. Derfor er det også så godt at kunne give DI Initiativprisen til en virksomhed, som har vist, at det kan lykkes at skabe helt nye løsninger, siger Pia Jakobsgaard-Iversen.

FAKTA OM INITIATIVPRISEN:

Initiativprisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds.

Særligt kriterie: Innovation og nye løsninger

Virksomheden har skabt et stærkt grundlag for vækst ved at tænke innovativt og skabe nye bæredygtige løsninger i en verden præget af forandring og usikkerhed med stigende materialepriser, usikre globale forsyningskæder og mangel på medarbejdere.

Vinderen af Initiativprisen 2023 i Trekantområdet dyster senere på året mod Initiativprisvindere fra DI’s øvrige 17 regionalforeninger om den landsdækkende InitiativPris, som uddeles i foråret 2024.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos regionalforeningskonsulent Morten Karlsbjerg, tlf. 29179440, e-mail: moka@di.dk, eller pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

For yderligere information om DI Trekantområdet: Chefkonsulent Morten Karlsbjerg Mail: moka@di.dk Tlf. 3377 3423 Mobil: 2917 9440 Sekretær Marianne Brock Elro Mail: mabe@di.dk Tlf. 3377 3498

Følg pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye