DSK - De Samvirkende Købmænd

Grænsehandel er skadeligt for dansk økonomi

Del

De Samvirkende Købmænd om ny rapport: Lavere afgifter sænker grænsehandel

Skatteministeriets nye grænsehandelsrapport er igen en påmindelse til politikerne om, at afgifter på dagligvarer skader dansk økonomi.

- År efter år har vi nærmest en rituel stammedans, hvor vi får dokumenteret grænsehandelens enorme omfang af Skatteministeriet, siger vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen, De Samvirkende Købmænd.

- Grænsehandel er entydigt til skade for dansk økonomi. Statskassen mister moms og afgifter, mens erhvervslivet mister arbejdspladser og produktivitet. Dertil kommer transport og tid hos forbrugerne. Derfor bør en del af råderummet fra skatteforhandlingerne reserveres til afgiftslettelser, lyder opfordringen fra Claus Bøgelund Nielsen.

Kontakter

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum