Campen Auktioner A/S

Gammel fiskekutter på auktion - en historisk muslingeskraber

Del
En træbygget fiskekutter på 12 meter, der tidligere har sejlet som muslingeskraber O81 Nordvig, er nu til salg
Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn
Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn

Bygget på Grenaa Skibsværft i 1972 er fartøjet en sjælden perle af dansk søfartshistorie og tilbyder en unik mulighed for alle, der er på udkig efter en restaureringsudfordring.

Kutteren har ingen mindstepris og kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn, hvor den stadig flyder og trænger til en kærlig hånd. Med en længde på i alt 11,99 meter, en bredde på 3,96 meter og en bruttotonnage på 10,7 er dette et solidt og velbygget fartøj.

Med hovedmaskineriet på 8 cylindre, der drives af en Detroit Diesel, er denne fiskekutter klar til at tage dig på eventyr på vandet eller måske benyttes som husbåd eller flydende sommerhus. Selvom detaljerne om hjælpemaskineri og andet udstyr er uoplyst, er det stadig et imponerende fartøj, der vil skille sig ud på enhver vandretning.

Ifølge sælgeren sejlede kutteren sidst i 2022, men ville have godt af en omfattende kølhaling. Køber står selv for borttransport eller bugsering, og fartøjet skal fjernes senest 1. april 2023.

Hvis du er en entusiast, der leder efter en ægte perle af dansk søfartshistorie, er dette din chance for at erhverve en imponerende muslingeskraber / fiskekutter på Campen Auktioner nr. 8575. Onlineauktionen slutter onsdag den 29. marts kl.17.45. Sørg for at besøge Bogense Havn og se dette unikke fartøj med dine egne øjne.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn
Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn
Download
Det fine træskib tilhørte ELEKTRA indtil 2016 hvor det overgik Fiskeriselskabet Rønnov IVS
Det fine træskib tilhørte ELEKTRA indtil 2016 hvor det overgik Fiskeriselskabet Rønnov IVS
Download
O81 Nordvig
O81 Nordvig
Download

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Hvis du lige står og mangler en pink limousine, en veterantraktor, hoppeborg, elcykler, sjældne lysestager eller noget helt sjette, så tag et kig på denne fysiske auktion1.6.2023 12:58:06 CEST | Pressemeddelelse

Mens auktionsverdenen i stigende grad bliver digitaliseret, insisterer et af landets største auktionshuse på at bevare den autentiske og personlige oplevelse ved en fysisk auktion. Campen Auktioner værner fortsat om traditionen med fremmøde under auktioner, og det er med stolthed og glæde, at auktionshuset annoncerer deres kommende sommerauktion, der samtidig vil være en begivenhed, som hele familien kan nyde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum