DI Fødevarer

Fødevarer i en verden i utakt

Del

Hvad sker der med vores fødevarer, når forsyningskæden hopper af, og priserne på råvarer stiger? Og hvad betyder det for fødevarebranchen i en tid med omstilling til bæredygtig produktion? De spørgsmål skal DI Fødevarers Årsdag 2021 prøve at gøre os klogere på.

Pressen inviteres til:
En verden i utakt – DI fødevarers Årsdag 2021,
Torsdag den 18. november, kl. 10-13,
Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18,
1553 København V.

Politikere, erhvervsfolk, investorer, iværksætter og eksperter deltager på årsdagen i drøftelserne af fødevarebranchens store udfordringer lige nu.

På talerstolen på årsdagen er fødevareminister Rasmus Prehn, som giver deltagerne indblik i regeringens grønne ambitioner med vores fødevarer.

En af de førende eksperter i fødevaresektorens globale forsyningskæder er Cyrille Filott, Global Strategist - Consumer Foods, fra hollandske Rabobank, og han giver på årsdagen en dybere indsigt i de scenarier, vi ser udspille sig netop nu.

Fødevarebranchens udfordringer møder også de unge kræfter – iværksætterne - som skal skabe fremtidens løsninger og nye job. Tre af dem kommer på dagen og præsenterer deres forretningsmodel.

De kan hente inspiration og viden, når Novo Nordisk Fonden ved Senior Vice President Claus Felby og Vækstfonden ved CEO Rolf Kjærgaard går på talerstolen på årsdagen.

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding for pressen: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Links

Information om DI Fødevarer

DI FødevarerDI Fødevarer er en brancheorganisation under Dansk Industri med 250 medlemmer – lige fra små iværksættere til de største globale danske fødevarevirksomheder, som producerer alt fra lakridspiber til laksemousse.

I DI Fødevarer arbejder vi for at organisere og fremme fødevarevirksomheder. Vi vil gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder at arbejde i og ud fra, så de kan bidrage mest muligt til et stærkt og cirkulært samfund.

Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer