Asento Media ApS

Flere forventninger til de studerende

Del

Til trods for at flere af os oftest tænker tilbage på vores ungdom og i nogle tilfælde sågar ønsker, at man var tilbage i de yngre år – så er det ikke altid en dans på røde roser for de unge studerende. Forventninger er stigende - både fra dem selv og omverdenen.

Forventninger og pres kan have negativ effekt 

Det er meget forskelligt blandt folk, hvordan vi reagerer på forventninger og pres. Nogle bliver motiveret af det og andre ser det ikke som en motivationsfaktorerne, men bliver i stedet påvirket negativt af det. Grundene kan være mange, men det starter for nogle allerede, når vi er helt små og de første tests skal klares. 

Det er altså helt naturligt, at de studerende i allerede fra barnsben i folkeskolen bliver testet og dermed på daværende tidspunkt allerede kan sammenligne sig med andre og hvor godt de gør det. Men som opgaverne bliver tungere og pludselig betyder mere for vores fremtid, så stiger presset og forventninger også. Det er nu ikke blot egne forventninger, der skal indfries, men forventninger, der kan have indflydelse på vores liv fremadrettet. 

Forskellige typer af hjælp til de studerende 

De studerende er dog blevet væsentligt bedre til at tage imod hjælp, der gør, at de får bearbejdet det konstante pres udefra eller for dem selv. Men det er ikke kun hjælp i form af det mentale, de unge er blevet bedre til at bruge. Det er også hjælp i forbindelse med store opgaver, eksamener og afleveringer, som kan hjælpe med selve opgaverne, forberedelserne og roen i maven, når der har været en ekstern ind over og hjælpe. 

Studiecoachen giver ro i maven

Et af de tiltag, som de unge virkelig har taget til sig, er studiehjælp. Studiecoachen er en af de virksomheder, der tilbyder studiehjælp. Det gælder både hjælp til større opgaver som f.eks. akademiske opgaver, afleveringer eller eksamensopgaver, eksamensangst, korrekturlæsning, skriveblokade, privatundervisning eller hvad der ellers kan dukke op, inden der skal præsteres. Her bliver du hjulpet på vej af andre, der har en akademisk uddannelse og undervisningserfaringer, så du er i de bedste og mest trygge hænder. Så går du allerede ugevis før din eksamen og har ondt i maven? Eller nærmere din deadline sig og skriveblokaden vil bare ikke forsvinde? Så kan du søge studiehjælp, så du kan komme bedst muligt gennem dit studie – uden at det skal være en ubehagelig oplevelse for nogle. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Njalsgade 21G
2300 København S

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

4 ways Covid-19 has had an influence on Interior Design trends21.6.2022 15:34:57 CEST | Press release

Whether we like it or not, the pandemic has had a major effect on our lives. Actually not just our lives but also on general trends all over the world. One of the industries that, due Covid-19, has experienced a huge change in trends is interior design. Due to the pandemic we have had to make changes to our homes, because suddenly it was not just our homes. It also had to be our workplace, classroom for our children, our gym and a place where we could relax later after a full day with everyone at home.

Coronapademien satte en stopper for danskernes brylluper16.6.2022 07:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da COVID-19 først satte sine spor i Danmark, var der ingen, der havde en anelse om, hvordan og hvor meget det ville påvirke. Det var, og er, en tid, der vendte op på manges liv. Det var både privat såvel som arbejdsmæssigt - og alle verden over var påvirket i mere eller mindre grad. Men der var nogle brancher, der var hårdere påvirket end andre og hvor forretningen helt gik i stå for en tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum